Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 60dkg teljes kiőrlésű liszt (búzaliszt, rozsliszt, tönkölyliszt), 5dkg élesztő, 0.5dkg só, 1 teáskanál cukor (édesítő), 3ek étolaj vagy olíva, 4dl langyos víz.
Elkészítés:Az élesztőt 1.5dl langyos, cukros vízben felfuttatjuk. A lisztet az élesztővel és az egyéb hozzávalókkal 2-3dl langyos vízzel összegyúrjuk. Én többféle liszt keverékéből készítem. A tésztát pihentetjük, duplájára kelesztjük. Ezután 5dkg-os pogácsákat formálunk belőle, és vajazott tepsibe rakjuk. A tepsiben is kb. 15percig állni hagyjuk.
Sötét előtt vízzel megkenjük, gázsütőben 210-220 fokon sütjük 15-20percig. Nem szabad kiszárítani! Sütés után is vízzel lekenjük. Tésztája a teljes kiőrlésű liszt miatt sűrűbb lesz. 20-23 darab lesz belőle.
Fagyasztva sokáig eltartható.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!