Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8020 fő
  • Képek - 1934 db
  • Videók - 384 db
  • Blogbejegyzések - 227 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 379 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8020 fő
  • Képek - 1934 db
  • Videók - 384 db
  • Blogbejegyzések - 227 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 379 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8020 fő
  • Képek - 1934 db
  • Videók - 384 db
  • Blogbejegyzések - 227 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 379 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8020 fő
  • Képek - 1934 db
  • Videók - 384 db
  • Blogbejegyzések - 227 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 379 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Piskóta tekercs

Hozzávalók: 6db tojás, 12dkg porcukor,12dkg liszt, 6ek. víz, 20dkg lekvár.

Elkészítés: A tojásfehérjéből kemény habot verünk a porcukor fokozatos hozzáadásával, majd egyenként hozzákeverjük a tojás sárgáját. Hozzáadunk 6ek. vizet, és óvatosan fakanállal belekeverjük a lisztet. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és ujjnyi vastagon rásimítjuk a tésztát. Ha megsült, a tetejét kevés liszttel megszórjuk, konyharuhára borítjuk, és a papírt lehúzzuk róla.
Lekvárral megkenjük, és a konyharuha segítségével feltekerjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Sütés: 180 Celsius fok / 20-25 perc

piskóta

Látta 5464 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Sült csirkecomb formázott burgonyával képhez:

Sult_csirkecomb__formazott_burgonyaval_1384144_5819_s

Nagyon tetszik a formázott burgonya ötlete! Gratulálok! ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Tojással töltött fasírozott medvehagymás burgonyapürével képhez:

Tojassal_toltott_fasirozott_medvehagymas_burgonyapurevel_1429029_9383_s

Nagyon tetszik! Jó ötlet! Elkészítem az unokáknak. ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Hóstyai csirke képhez:

Hostyai_csirke_1859736_4260_s

Nagyon finom étel, gusztusos tálalás! Gratulálok Edit!

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Sütés nélküli puncskocka képhez:

Sutes_nelkuli_puncskocka_1866799_4593_s

Nagyon jó kis recept! Köszönöm szépen Edit! Gratulálok!

Mészáros János 1 hete új blogbejegyzést írt: Nyári savanyúság télire

Keczánné Macskó Piroska 2 hete új blogbejegyzést írt: 120 éves hamburger-recept

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu