Recept: Marhapörkölt bográcsban

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 1 kg lábszár, 5 dkg zsír, vagy olaj, 2-3 nagy fej hagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 2-3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, köménymag, só.
A bogrács alján a zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a felkockázott húst. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a paprikát és egy kevés vizet. Rászórom a köménymagot és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, félpuhára párolom (fél deci viznél többet soha nem teszek bele). Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és beleteszem a zúzott fokhagymát.

http://grocceni.com/recept/marhaporkoltbogracsban.html

Címkék: bogrács marhapörkölt receptek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Buruzs Pálné Erzsike üzente 14 éve

Így meg egész jó prima ízű!!!!

Válasz

Buruzs Pálné Erzsike üzente 14 éve

Vörösborral meg még egy kis borsal az igazi!!!

Válasz

Buchmüller Nándorné üzente 14 éve

Köszönöm,ép most vasárnap akarok bográcsozni!!!

Válasz

Vamos István üzente 14 éve

Ha engedné az idő már neki is fognék. Minden megvan ,kékfrankos vörös kihagyhatatlan pláne ,ha házi.De ha tovább szemerkél az eső marad a pince és a Net.Pedig így olvasás közben jól meghoztátok az étvágyamat.
Köszönöm

Válasz

Hajnal László üzente 14 éve

Ja és a bors ki nem hagyható!

Válasz

Hajnal László üzente 14 éve

Régi, bevált alaprecept, a hozzávalók mennyiségének arányos bővítésével bármilyen nagyságban elkészíthető. Az ízek további fokozásának érdekében esetlleg tehető hozzá Piros Arany, ételízesítő, vörösbor.
A vadhúsok (őz, szarvas) is hasonló módon készülhet, de abba még a főzés elején a hús 1 kg-jához 1 dl. vörösbor szükséges!

Válasz

Bozsó Szilvia üzente 14 éve

kedves Marika! Én is így készítem a marhapörit, és tényleg legjobb bográcsban csinálni.

Válasz

Balog Mária üzente 14 éve

Ahogy már János írta is a vöröshagymával kipattogtatom a köménymagot erre a csemege fűszerpaprika és hozzá egy kis csípős fűszerpaprika is jöhet erre rá a marhahús.Mikor zsírjáig le pirult ekkor én már öntök rá kb 1 dl száraz egri bikavért.

Válasz

szabo gina üzente 14 éve

isteni bogracsban a porkolt.en is ugyanigy keszitem csak bivaly borju husbol es vorosborral persze.

Válasz

Szemkeő Péter üzente 14 éve

A marhahúsból készülő ételekbe, különösen a pörköltbe teszek majorannát is

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu