Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tésztához:
50dkg liszt
25dkg margarin
12dkg porcukor
1csg vaníliás cukor
1csg sütőpor
1 tojás
2 tojássárgája
1ek tejföl
Töltelékhez:
2kg savanyú alma
20dkg cukor
1tk fahéj
1citrom reszelt héja
6dkg darált dió
Elkészítés:
A tésztához a lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a cukrot, sütőport, vaníliás cukrot, a tojásokat, csipet sót, tejfölt. Összegyúrjuk, fóliában hűtőben 1 órát pihen.
Almatöltelék:
A lereszelt almát a cukorral, a fahéjjal, citromhéjjal mérsékelt tűzön addig pároljuk, amíg a leve el nem fő. Kihűtjük.
A tésztából két lapot nyújtunk, az egyiket tepsibe tesszük, megszórjuk a dióval, majd rásimítjuk az almapürét. Rátesszük a másik lapot, tojássárgájával megkenjük, és megsütjük.
Sütési idő: mérsékelt lángon kb. 50perc.
Kihűlés után megszórjuk porcukorral, és szeleteljük.
Elkészítési idő: 1 óra
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!