Recept: Kinder Szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2021 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 636 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2021 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 636 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2021 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 636 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2021 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 636 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kinder Szelet

Tésztához: 2 egész tojás, 3ek kakaópor, 3ek méz, 15dkg porcukor, 5dkg vaj.

Ezeket az anyagokat gőz fölött megolvasztjuk (5perc), majd levesszük a gőzről és hozzáadunk 1dl tejfölt, 2csapott teáskanál szódabikarbónát és annyi lisztet, hogy könnyen nyújtható tészta legyen. A liszt kb. 35-40 dkg.
Két lapot sütünk közepes méretű tepsi hátulján.

Krémhez: 8dl tej, 3cs. tejszínízű pudingpor, 1ek liszt, 1ek cukor.
4dl tejet felforralunk. A tej másik felével simára keverjük a pudingot és lisztet, majd a forró tejbe öntve sűrűre főzzük. Ezután levesszük a tűzről és még forrón hozzáadunk egy nagy pohár tejfölt és kihűtjük.
25dkg margarint 15dkg porcukorral habosra keverünk és a kihűlt pudinggal jól összedolgozzuk.
A krémet a két lap közép simítjuk. tetejét csokimázzal vonjuk be.
1 nap alatt puhul be, hűvös helyen tároljuk.

Látta 28874 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

csanyi erika üzente 6 éve

ki fogom probalni bisztos fincsi lehet!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Szathmári Zsófia üzente 7 éve

megcsinálom

Válasz

Tiszperger Magdolnaq üzente 7 éve

nagyon guszta

Válasz

Vassné Erika üzente 7 éve

Nekem a tejföl a krémben nem igazán ízlik.Legközelebb anélkül próbálom megsütni.

Válasz

Kolonicsné.H. Zsuzsanna üzente 7 éve

Nagyon jó! Énegy sokkal drágább karamellizált sűrített tejes változatot szoktam készíteni,de ez nem olyan drága . Köszi,kipróbálom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Sütés előtt meg lehet szurkálni villával a lapot, vagy fordítva teszed rá és nem sajnáljuk a csokit.

Amikor összeraktad a sütit, tegyél rá valamilyen lapot, arra nehezéket és lenyomja a hólyagokat és mire össze érik, azaz megpuhul elfogadható lesz a teteje, ez pár óra, én így szoktam csinálni.

Válasz

kunné angyal beáta üzente 8 éve

azt szeretném kérdezni hogy lehet azt ki küszöbölni ,ne legyen hólyagos,mert így nem lehet a csokit szépen elteríteni rajta?

Válasz

fehér andrea üzente 8 éve

biztos finom lehet kifogom próbálni

Válasz

Ferenczné Mária üzente 8 éve

Erzsike!A mézes lapokat biztos tovább sütötted. Már akkor ki kell venni a sütőből,amikor még kissé puha.

Válasz

Ezt még ma ki akarom próbálni, remélem finom lesz.Döményné Gabi

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu