Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
a tésztához: 3 tojás,20 dkg kristálycukor,1 cs.vaníliás cukor,10 dkg őrölt mák,16 dkg finomliszt, 1 csomag sütőpor, 1.25 dl tejföl,12 dkg olvasztott margarin
a krémhez: 1 csomag főzős puncs pudingpor,4 dl tej, 3 evőkanál kristálycukor, 20 dkg margarin, 15 dkg porcukor
a bevonáshoz: 10 dkg étcsokoládé, 2 evőkanál étolaj
Elkészítés: A tojást a cukorral és a vaníliacukorral robotgéppel fehéredésig keverjük. A mákot a liszttel és a sütőporral összeforgatjuk, a cukros tojáshoz keverjük a tejföllel és az olvasztott margarinnal együtt.
Kivajazott, morzsával beszórt őzgerincformába töltjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon 35- 40 percig sütjük.
A pudingport a tejjel, a cukorral sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük , és a kihűlt pudinggal összedolgozzuk.A tésztát a gerincek mentén felszeleteljük, és a krémmel összeragasztjuk. Hűtőben jól megdermesztjük.
A csokoládét az olajjal felolvasztjuk, és a süteményt ezzel bevonjuk. Végül forró vízbe mártott késsel kissé ferdén felszeleteljük,
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!