Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8029 fő
  • Képek - 1942 db
  • Videók - 391 db
  • Blogbejegyzések - 230 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 383 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8029 fő
  • Képek - 1942 db
  • Videók - 391 db
  • Blogbejegyzések - 230 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 383 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8029 fő
  • Képek - 1942 db
  • Videók - 391 db
  • Blogbejegyzések - 230 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 383 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8029 fő
  • Képek - 1942 db
  • Videók - 391 db
  • Blogbejegyzések - 230 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 383 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Citrom szelet

Tésztához: 60dkg liszt, 20dkg margarin, 12dkg porcukor, 2 tojássárgája, 1cs sütőpor, 1pohár tejföl
Töltelékhez: baracklekvár, 20dkg darált dió, 10dkg porcukor, 1 vanília cukor.
Krémhez: 5dl tej, 4ek liszt, 1ek cukor, 25dkg margarin, 15dkg porcukor, 1 citrom.
Tetejére: Csokimáz vagy vaníliás cukor

Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha kell még 1-2ek tejfölt adunk hozzá. Négy cipóba osztom.
Közepes méretű zsírozott, lisztezett tepsi hátulján két lapot külön-külön világosra sütök.
A harmadik cipót elnyújtom és a zsírozott tepsibe terítem. Bőven megkenem baracklekvárral, és rászórom a cukorral, a van.cukorral összekevert darált diót. Ezután ráteszem a negyedik lapot és együtt megsütöm.

A krémhez a lisztet, a cukrot elkeverem a tejjel, felfőzöm és kihűtöm.
A margarint a porcukorral habosra keverem, a citrom levét és reszelt héját is hozzáadom. A kihűlt lisztes krémmel összedolgozom. Az alsó lapot megkenem a krém felével. Ráteszem a diós lapot és rákenem a krém másik felét is. Majd beborítom a negyedik lappal.
A tetejére csokimáz vagy vaníliás porcukor kerül.
Egy nap alatt megpuhul !

Látta 10387 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

földes károlyné üzente 4 éve

Kiados,és nagyon finom lehet,kőszőnjűk a receptet.

Válasz

Ferenczné Mária üzente 4 éve

Örülök, hogy ízlettek a sütemények.Üdv. Mária

Válasz

Csurgóné Erzsébet üzente 4 éve

ezt a sütit megsütöttem a családom és azén kedvencem lett,üdv

Válasz

Semperger Jánosné Éva üzente 4 éve

Én megsütöttem nagyon finom.

Válasz

Karko Irén üzente 4 éve

Ez is guszta megcsinálom!Nagyon ügyes vagy!

Válasz

Molnár Jutka üzente 4 éve

Ez a sütid is fantasztikusan néz ki!! És milyen jó ötlet a lapok ilyenképp sütése. Na ez is vasárnap lesz megsütve. Köszi,és üdv!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Vass Lászlóné 4 napja új képet töltött fel:

Kokuszosmeggyes_1891599_7918_s

Újhelyi Hédi 1 hete új képet töltött fel:

Kakaos_csiga_1890229_3695_s

Újhelyi Hédi 1 hete új képet töltött fel:

Kokusz_kocka_1890228_8557_s

Galambfalviné Rita írta 2 hete a(z) Zsemle diétázóknak, cukorbetegeknek képhez:

Zsemle_dietazoknak_cukorbetegeknek_591977_17901_s

Xilitet nem szabad élesztős tésztába tenni, mert nem kel ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu