Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tésztához: 60dkg liszt, 20dkg margarin, 12dkg porcukor, 2 tojássárgája, 1cs sütőpor, 1pohár tejföl
Töltelékhez: baracklekvár, 20dkg darált dió, 10dkg porcukor, 1 vanília cukor.
Krémhez: 5dl tej, 4ek liszt, 1ek cukor, 25dkg margarin, 15dkg porcukor, 1 citrom.
Tetejére: Csokimáz vagy vaníliás cukor
Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha kell még 1-2ek tejfölt adunk hozzá. Négy cipóba osztom.
Közepes méretű zsírozott, lisztezett tepsi hátulján két lapot külön-külön világosra sütök.
A harmadik cipót elnyújtom és a zsírozott tepsibe terítem. Bőven megkenem baracklekvárral, és rászórom a cukorral, a van.cukorral összekevert darált diót. Ezután ráteszem a negyedik lapot és együtt megsütöm.
A krémhez a lisztet, a cukrot elkeverem a tejjel, felfőzöm és kihűtöm.
A margarint a porcukorral habosra keverem, a citrom levét és reszelt héját is hozzáadom. A kihűlt lisztes krémmel összedolgozom. Az alsó lapot megkenem a krém felével. Ráteszem a diós lapot és rákenem a krém másik felét is. Majd beborítom a negyedik lappal.
A tetejére csokimáz vagy vaníliás porcukor kerül.
Egy nap alatt megpuhul !
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!