Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tésztához
7 db tojásfehérje
20 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 dkg liszt
2 dkg zsemlemorzsa
1 csomag sütőpor
Krémhez
7 db tojássárgája
2 csomag vaníliás pudingpor
6 dl tej
1 evőkanál étkezési keményítő
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
20 db babapiskóta
1 dl rum
15 dkg csokoládé
A tésztához a tojásfehérjét habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet és a zsemlemorzsát.
A masszát közepes méretű tepsibe simítjuk és 180 fokos sütőben 30perc alatt megsütjük. (A sütéssel vigyázzunk, mert könnyen kiszáradhat a tészta)
A krémhez a tojássárgáját a pudingporral simára keverjük. A tejet fokozatosan hozzáadjuk és felforraljuk. Beletesszük az 1dl vízben elkevert étkezési keményítőt. Az egészet kicsit összeforraljuk, és kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, a kihűlt krémmel összedolgozzuk és két részre osztjuk.
A krém egyik felét a tésztára kenjük. A babapiskótákat rumba mártjuk (vagy megkenjük rummal) és a krémet beborítjuk velük.
A csokoládéból 10dkg-ot felolvasztunk, a krém másik feléhez adjuk és óvatosan a piskótára kenjük. A maradék csokoládét a sütemény tetejére reszeljük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!