Receptgyűjtés Klub

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

  •  

Vezetőváltás

N_noclubleader

Ennek a közösségnek jelenleg nincs vezetője, de minden tartalom, funkció továbbra is elérhető.

Fahéjas mikrós sült alma

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2092 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

Régebbi hírek

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2091 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2090 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2089 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

N_noprofileimg_female_71

Sz. Kriszta

Csatlakozott: 1 éve

N_noprofileimg_female_71

Molnár Netta

Csatlakozott: 1 éve

N_noprofileimg_male_71

Németh Nóra

Csatlakozott: 1 éve

N_noprofileimg_female_71

Varga Anikó

Csatlakozott: 1 éve

N_noprofileimg_male_71

Tomka Pál

Csatlakozott: 1 éve

1822245_2566_tiny

Tóth Kriszti

Csatlakozott: 2 éve

Zsemle diétázóknak, cukorbetegeknek

Galambfalviné Rita kommentelte 10 éve

Xilitet nem szabad élesztős tésztába tenni, mert nem kel meg.

Szerinted?

Fekete Ildikó kommentelte 14 éve

harkányi, vagy, lipcsei, mint ahogy írták, mindegy, én titkárő szeletnek ismerem, de az eredmény ...

Szerinted?

Bérciné Ili kommentelte 14 éve

Szia Jutka! Nem kell bele sötőpor, ez már nagyon régi recept és mindíg sikerül. Üdv:Ili

Szerinted?

Rózsáné Erika kommentelte 12 éve

Kedves Marika! Az összes sütid gusztusos és szép. Külön kiemelendő hogy a képek mellé ...

Szerinted?

[Törölt felhasználó] kommentelte 12 éve

Szia Ilike! Mohos Károlyné (mildiko50) elvitte a képedet,nevedet levágva . Sajátjának feltöltötte...

Szerinted?

Ötletek a konyhában

Tipp fasírozotthoz készítéséhez

A fasírozott különösen ízletes lesz, ha zsemlemorzsa helyett zabpelyhet teszünk bele. A zabpelyhet a tejbe vagy vízbe áztatott zsemlével is kombibálhatjuk a masszában. Ha különlegesre vágyunk, apróra vágott fűszeres kolbásszal, dióval, paprikával, aszalt gyümölccsel, főtt vörös lencsével is ízesíthetjük a fasírozott masszát..

DSC_0204.jpg?lastmod=0

Kender mag protein, céklakrémleves, spirulina, matcha receptek!

Happy Naturals

                                    Legjobb receptek egy helyen   Ez a legfinomabb céklakrémleves recept amit ...

3 éve, Szólj hozzá

629357_893565158_big

Ősi fortélyok a konyhából: ezekkel a receptekkel küzdik le a betegséget a szomszédos országok lakói

Keczánné Macskó Piroska

A hidegebb hónapok közeledtével, mindenki azon tüsténkedik, hogy szervezetét felkészítse, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel ...

3 éve, Szólj hozzá

Debreceni Gasztro

Czudor Viktor

Debreceni gasztronomia! Receptek itt: https://deko. blog.hu/

3 éve, Szólj hozzá

A kolbász és szalámi készítése otthon

[Törölt felhasználó]

Sokan szívesen készítenek a hidegek beálltával kolbászt és szalámit otthon. Nagyon bevált házi kolbászom receptje íme: Hozzávalók: házi sertés ...

13 éve, 19 hozzászólás

Barna kenyér (kenyérsütő géphez)

Raffai Józsefné

BARNA KENYÉR /kenyérsütő géphez/   Hozzávalók: 2 ek. étolaj 400 ml langyos víz 25 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt 35 dkg finom...

13 éve, Szólj hozzá

SZILVAGOMBÓC TORTA - Ország Tortája 2010

Keczánné Macskó Piroska

  A torta négy lépésben készül el. A szilvás pudingot és a ,,szilvagombócokat” célszerű, ha előző nap készítjük el, majd másnap ...

14 éve, 2 hozzászólás

Szavazások a fórumban

Fontosnak tartod a hagyományos kenyerek és sütemények megmaradását?

44% Igen, mert egészségesek.

12% Igen, mert ez az ízvilágom.

20% Régi süteményeink ünnepeink részét képezik.

7% Sajnálom, hogy a külföldről bejött szokások divattá váltak.

17% Örülök, hogy néhány ember foglalkozik a témával.

Szavazatok száma összesen: 347

Eseménynaptár

2024 November

H K S C P S V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Fórumtémák

Gyors receptek

Németh Nóra üzente 1 éve

A receptek alapanyagait a www.Kaufino.hu weboldal segítségével vásárolom meg kedvező áron.

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a...

Olvassa valaki ezt a fórumot, tehát van értelme itt kérdeznem valamit? Ugyan is elég régiek a beírások....

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Hasonló közösségek

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu