Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ennek a közösségnek jelenleg nincs vezetője, de minden tartalom, funkció továbbra is elérhető.
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2097 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2096 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2095 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2094 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Csatlakozott: 2 hónapja
Csatlakozott: 1 éve
Csatlakozott: 1 éve
Csatlakozott: 2 éve
Csatlakozott: 2 éve
Csatlakozott: 2 éve
Fekete Ildikó kommentelte 14 éve
harkányi, vagy, lipcsei, mint ahogy írták, mindegy, én titkárő szeletnek ismerem, de az eredmény ...
Szerinted?Galambfalviné Rita kommentelte 10 éve
Xilitet nem szabad élesztős tésztába tenni, mert nem kel meg.
Szerinted?[Törölt felhasználó] kommentelte 14 éve
Medvehagymához én nem jutok hozzá, és gyerekkoromban ettem utoljára, nagyapámnál. ...
Szerinted?Deliné Mátyus Krisztina kommentelte 2 hónapja
Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre. Megsütöttem,nekem kicsit tömör lett így...
Szerinted?Bográcsos trükkök
- A vendégsereg létszámától fűggően tudod az étel mennyiségét szabályozni. Ehhez nem kell más csak tiszta forrásvíz. A sűrű egytálétel-től kezdődően a híg levesig mindenféle sűrűséget el lehet készíteni a szabadban! Puha kenyér mindig legyen elegendő köret gyanánt!!!
- Kanalazz a tűzre egy-két kanálnyi zsiradékot az étel felszínéről, ha hirtelen fel kell szítani a lángot. Hihetetlenül jól ég!
- A profi bográcsolót el szoktak tenni télire egy-egy zacskó hamut, hogy aztán otthon a konyhában az ételbe keverve kis illúziót hozzanak a szabadtéri emlékekből. (ne aggódj a hamu tökéletesen tiszta!)
Kender mag protein, céklakrémleves, spirulina, matcha receptek!
Happy Naturals
Legjobb receptek egy helyen Ez a legfinomabb céklakrémleves recept amit ...
3 éve, Szólj hozzá
Ősi fortélyok a konyhából: ezekkel a receptekkel küzdik le a betegséget a szomszédos országok lakói
Keczánné Macskó Piroska
A hidegebb hónapok közeledtével, mindenki azon tüsténkedik, hogy szervezetét felkészítse, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel ...
4 éve, Szólj hozzá
Nagy Szaffina
Már kibújtak a medvehagyma levelek! Nagyon finom salátát lehet készíteni, vagy zöldlevet a medvehagymából, de önmagában ...
13 éve, Szólj hozzá
Keczánné Macskó Piroska
Hozzávalók 4 személyre: 1 kg fagyasztott zöldbab, 25 dkg tehéntúró, 10 dkg sütőmargarin, 1 dl tejföl, 2 evőkanál ...
14 éve, 4 hozzászólás
SZILVAGOMBÓC TORTA - Ország Tortája 2010
Keczánné Macskó Piroska
A torta négy lépésben készül el. A szilvás pudingot és a ,,szilvagombócokat” célszerű, ha előző nap készítjük el, majd másnap ...
14 éve, 2 hozzászólás
Szeretnél lemondani a kedvenc, magyaros ételeidről?
56% Soha!
1% Lemondok, mert egészségtelen
43% Inkább kiegészítem valami egészségessel
Szavazatok száma összesen: 149
Németh Nóra üzente 2 éve
A receptek alapanyagait a www.Kaufino.hu weboldal segítségével vásárolom meg kedvező áron.
Gyirán Krisztina üzente 8 éve
Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a...
Takács Eszter üzente 11 éve
Olvassa valaki ezt a fórumot, tehát van értelme itt kérdeznem valamit? Ugyan is elég régiek a beírások....
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu