Receptgyűjtés Klub

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

  •  

Vezetőváltás

N_noclubleader

Ennek a közösségnek jelenleg nincs vezetője, de minden tartalom, funkció továbbra is elérhető.

Dara morzsa lekvárral

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2097 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

Régebbi hírek

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2096 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2095 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

Ezen a képen kívül még 430 videót, 2094 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!

N_noprofileimg_female_71

Deliné Mátyus Krisztina

Csatlakozott: 2 hónapja

N_noprofileimg_female_71

Sz. Kriszta

Csatlakozott: 1 éve

N_noprofileimg_female_71

Molnár Netta

Csatlakozott: 1 éve

N_noprofileimg_male_71

Németh Nóra

Csatlakozott: 2 éve

N_noprofileimg_female_71

Varga Anikó

Csatlakozott: 2 éve

N_noprofileimg_male_71

Tomka Pál

Csatlakozott: 2 éve

Titkárnő szelet

Fekete Ildikó kommentelte 14 éve

harkányi, vagy, lipcsei, mint ahogy írták, mindegy, én titkárő szeletnek ismerem, de az eredmény ...

Szerinted?

Galambfalviné Rita kommentelte 10 éve

Xilitet nem szabad élesztős tésztába tenni, mert nem kel meg.

Szerinted?

[Törölt felhasználó] kommentelte 14 éve

Medvehagymához én nem jutok hozzá, és gyerekkoromban ettem utoljára, nagyapámnál. ...

Szerinted?

Deliné Mátyus Krisztina kommentelte 2 hónapja

Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre. Megsütöttem,nekem kicsit tömör lett így...

Szerinted?

Ötletek a konyhában

Bográcsos trükkök

- A vendégsereg létszámától fűggően tudod az étel mennyiségét szabályozni. Ehhez nem kell más csak tiszta forrásvíz. A sűrű egytálétel-től kezdődően a híg levesig mindenféle sűrűséget el lehet készíteni a szabadban! Puha kenyér mindig legyen elegendő köret gyanánt!!!

- Kanalazz a tűzre egy-két kanálnyi zsiradékot az étel felszínéről, ha hirtelen fel kell szítani a lángot. Hihetetlenül jól ég!

- A profi bográcsolót el szoktak tenni télire egy-egy zacskó hamut, hogy aztán otthon a konyhában az ételbe keverve kis illúziót hozzanak a szabadtéri emlékekből. (ne aggódj a hamu tökéletesen tiszta!)

DSC_0204.jpg?lastmod=0

Kender mag protein, céklakrémleves, spirulina, matcha receptek!

Happy Naturals

                                    Legjobb receptek egy helyen   Ez a legfinomabb céklakrémleves recept amit ...

3 éve, Szólj hozzá

629357_893565158_big

Ősi fortélyok a konyhából: ezekkel a receptekkel küzdik le a betegséget a szomszédos országok lakói

Keczánné Macskó Piroska

A hidegebb hónapok közeledtével, mindenki azon tüsténkedik, hogy szervezetét felkészítse, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel ...

4 éve, Szólj hozzá

Debreceni Gasztro

Czudor Viktor

Debreceni gasztronomia! Receptek itt: https://deko. blog.hu/

4 éve, Szólj hozzá

Medvehagyma saláta

Nagy Szaffina

Már kibújtak a medvehagyma levelek! Nagyon finom salátát lehet készíteni, vagy zöldlevet a medvehagymából, de önmagában ...

13 éve, Szólj hozzá

Túrós rakott zöldbab

Keczánné Macskó Piroska

  Hozzávalók 4 személyre: 1 kg fagyasztott zöldbab, 25 dkg tehéntúró, 10 dkg  sütőmargarin, 1 dl tejföl, 2 evőkanál ...

14 éve, 4 hozzászólás

SZILVAGOMBÓC TORTA - Ország Tortája 2010

Keczánné Macskó Piroska

  A torta négy lépésben készül el. A szilvás pudingot és a ,,szilvagombócokat” célszerű, ha előző nap készítjük el, majd másnap ...

14 éve, 2 hozzászólás

Szavazások a fórumban

Szeretnél lemondani a kedvenc, magyaros ételeidről?

56% Soha!

1% Lemondok, mert egészségtelen

43% Inkább kiegészítem valami egészségessel

Szavazatok száma összesen: 149

Eseménynaptár

2025 Április

H K S C P S V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Fórumtémák

Gyors receptek

Németh Nóra üzente 2 éve

A receptek alapanyagait a www.Kaufino.hu weboldal segítségével vásárolom meg kedvező áron.

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a...

Olvassa valaki ezt a fórumot, tehát van értelme itt kérdeznem valamit? Ugyan is elég régiek a beírások....

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Dara_morzsa_lekvarral_2196990_5911_s

Szólj hozzá te is!

Hasonló közösségek

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu