Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ennek a közösségnek jelenleg nincs vezetője, de minden tartalom, funkció továbbra is elérhető.
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2090 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Majorannás krumplifőzelék csirkemellel
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2089 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2088 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2087 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Csatlakozott: 5 hónapja
Csatlakozott: 9 hónapja
Csatlakozott: 1 éve
Csatlakozott: 1 éve
Csatlakozott: 1 éve
Csatlakozott: 1 éve
Linterné Szegedi Éva kommentelte 13 éve
Nagyon ötletes étel! Ezt is el fogom készíteni!
Szerinted?Galambfalviné Rita kommentelte 9 éve
Xilitet nem szabad élesztős tésztába tenni, mert nem kel meg.
Szerinted?varga erzsébet kommentelte 11 éve
Nagyon jól néz ki,biztos finom is.
Szerinted?Rózsáné Erika kommentelte 12 éve
Kedves Marika! Az összes sütid gusztusos és szép. Külön kiemelendő hogy a képek mellé ...
Szerinted?Ambrus Gyöngyi kommentelte 9 éve
Gyönyörűűű és biztos finom is!!
Szerinted?gyenge livia kommentelte 13 éve
csodálatos!Gratulálok!
Szerinted?Bográcsos trükkök
- A vendégsereg létszámától fűggően tudod az étel mennyiségét szabályozni. Ehhez nem kell más csak tiszta forrásvíz. A sűrű egytálétel-től kezdődően a híg levesig mindenféle sűrűséget el lehet készíteni a szabadban! Puha kenyér mindig legyen elegendő köret gyanánt!!!
- Kanalazz a tűzre egy-két kanálnyi zsiradékot az étel felszínéről, ha hirtelen fel kell szítani a lángot. Hihetetlenül jól ég!
- A profi bográcsolót el szoktak tenni télire egy-egy zacskó hamut, hogy aztán otthon a konyhában az ételbe keverve kis illúziót hozzanak a szabadtéri emlékekből. (ne aggódj a hamu tökéletesen tiszta!)
Még több "receptek,szakács.gasztronómai,étkezés.levesek,főzelékek" hír
Kender mag protein, céklakrémleves, spirulina, matcha receptek!
Happy Naturals
Legjobb receptek egy helyen Ez a legfinomabb céklakrémleves recept amit ...
2 éve, Szólj hozzá
Ősi fortélyok a konyhából: ezekkel a receptekkel küzdik le a betegséget a szomszédos országok lakói
Keczánné Macskó Piroska
A hidegebb hónapok közeledtével, mindenki azon tüsténkedik, hogy szervezetét felkészítse, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel ...
3 éve, Szólj hozzá
SZILVAGOMBÓC TORTA - Ország Tortája 2010
Keczánné Macskó Piroska
A torta négy lépésben készül el. A szilvás pudingot és a ,,szilvagombócokat” célszerű, ha előző nap készítjük el, majd másnap ...
13 éve, 2 hozzászólás
Készülhetnek a tortaimádók – megvan az ország tortája
Keczánné Macskó Piroska
Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása, a „CURIOSITAS – Kíváncsiság” fantázianevű torta viselheti...
3 éve, Szólj hozzá
Keczánné Macskó Piroska
Hozzávalók 4 személyre: 1 kg fagyasztott zöldbab, 25 dkg tehéntúró, 10 dkg sütőmargarin, 1 dl tejföl, 2 evőkanál ...
13 éve, 4 hozzászólás
Fontosnak tartod a hagyományos kenyerek és sütemények megmaradását?
44% Igen, mert egészségesek.
12% Igen, mert ez az ízvilágom.
20% Régi süteményeink ünnepeink részét képezik.
7% Sajnálom, hogy a külföldről bejött szokások divattá váltak.
17% Örülök, hogy néhány ember foglalkozik a témával.
Szavazatok száma összesen: 347
Németh Nóra üzente 1 éve
A receptek alapanyagait a www.Kaufino.hu weboldal segítségével vásárolom meg kedvező áron.
Gyirán Krisztina üzente 7 éve
Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a...
Takács Eszter üzente 10 éve
Olvassa valaki ezt a fórumot, tehát van értelme itt kérdeznem valamit? Ugyan is elég régiek a beírások....
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu