Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ennek a közösségnek jelenleg nincs vezetője, de minden tartalom, funkció továbbra is elérhető.
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2102 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Lazac brokkolis krumplipürével
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2101 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Pisztáciás piskótatekercs Szanditól
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2100 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Ezen a képen kívül még 430 videót, 2099 képet, 273 blogbejegyzést találsz a közösségben. Jó böngészést!
Csatlakozott: 9 hónapja
Csatlakozott: 1 éve
Csatlakozott: 2 éve
Csatlakozott: 2 éve
Csatlakozott: 2 éve
Csatlakozott: 2 éve
[Törölt felhasználó] kommentelte 13 éve
Szia Ilike! Mohos Károlyné (mildiko50) elvitte a képedet,nevedet levágva . Sajátjának feltöltötte...
Szerinted?Takács Eszter kommentelte 11 éve
De aranyos!:)
Szerinted?Galambfalviné Rita kommentelte 10 éve
Xilitet nem szabad élesztős tésztába tenni, mert nem kel meg.
Szerinted?Kellemetlen szagok eltüntetése
■A főzés során keletkező kellemetlen szagok elkerülhetők. Káposzta főzése során kellemetlen szag keletkezik. Ez elkerülhető, ha egy darab kenyeret vagy kenyérhéjat teszünk a főzővízbe. A kellemetlen halszagot enyhíthetjük, ha zellerlevelet vagy almát teszünk a serpenyőbe sütés során. Ha a kezünknek hagyma- vagy fokhagyma szaga van, dörzsöljük be citromlével. Fokhagyma, fokhagymás étel fogyasztása esetén a szag ellen hatásos zöldpetrezselyem, csokoládé vagy tej.
Kender mag protein, céklakrémleves, spirulina, matcha receptek!
Happy Naturals
Legjobb receptek egy helyen Ez a legfinomabb céklakrémleves recept amit ...
4 éve, Szólj hozzá
Ősi fortélyok a konyhából: ezekkel a receptekkel küzdik le a betegséget a szomszédos országok lakói
Keczánné Macskó Piroska
A hidegebb hónapok közeledtével, mindenki azon tüsténkedik, hogy szervezetét felkészítse, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel ...
4 éve, Szólj hozzá
SZILVAGOMBÓC TORTA - Ország Tortája 2010
Keczánné Macskó Piroska
A torta négy lépésben készül el. A szilvás pudingot és a ,,szilvagombócokat” célszerű, ha előző nap készítjük el, majd másnap ...
15 éve, 2 hozzászólás
[Törölt felhasználó]
Hozzávalók Tésztához:6 tojás6 evőkanál porcukor14 dkg darált dió6 evőkanál lisztfél csomag sütőporKrémhez:25 dkg margarin15...
12 éve, Szólj hozzá
A kolbász és szalámi készítése otthon
[Törölt felhasználó]
Sokan szívesen készítenek a hidegek beálltával kolbászt és szalámit otthon. Nagyon bevált házi kolbászom receptje íme: Hozzávalók: házi sertés ...
14 éve, 19 hozzászólás
Fontosnak tartod a hagyományos kenyerek és sütemények megmaradását?
44% Igen, mert egészségesek.
12% Igen, mert ez az ízvilágom.
20% Régi süteményeink ünnepeink részét képezik.
7% Sajnálom, hogy a külföldről bejött szokások divattá váltak.
17% Örülök, hogy néhány ember foglalkozik a témával.
Szavazatok száma összesen: 347
Németh Nóra üzente 2 éve
A receptek alapanyagait a www.Kaufino.hu weboldal segítségével vásárolom meg kedvező áron.
Gyirán Krisztina üzente 8 éve
Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a...
Takács Eszter üzente 11 éve
Olvassa valaki ezt a fórumot, tehát van értelme itt kérdeznem valamit? Ugyan is elég régiek a beírások....
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu