Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sziasztok!!Akit érdekel nézzen be a blogomba!Általam kipróbált recepteket találhattok képekkel illusztrálva!Remélem sok követőm és olvasóm lesz!
13 éve | Gyenge István | 2 hozzászólás
Gasztronómiai blogomban recepteket találtok, és ételek, italok keletkezésének történetét olvashatjátok.
Akit érdekel, látogasson el az oldalra:
http://nicolagasztro.blogspot.com/
Jó olvasgatást!
|
|
Egy bevált ünnepi pulykareceptet szeretnék megosztani.
Íme:
Hozzávalók:
60 dkg pulykacomb darálva
só
bors
ételízesítő
pirospaprika
2 gerezd fokhagyma reszelve
1 db kisebb vöröshagyma reszelve
3 db áztatott zsemle
3 db tojás
1 doboz téliszalámis Medve kockasajt
20 dkg szeletelt bacon szalonna
zsemlemorzsa
Elkészítése:
A darált pulykahúst befűszereztem a felsoroltakból.
Majd a beáztatott,kinyomkodott zsemlével,tojásokkal,kevés zsemlemorzsával összedolgozom,gombócokat formázok belőle.
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás