Recept Blog: 2009. április

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei - 2009. április

Sziasztok Kedves receptgyüjtő Barátnőim!

 

Én itt most konkrétan nem receptet fogok Nektek közzétenni, hanem néhány konyhai praktikát osztok meg Veletek.

Legyen az kezdő-, vagy gyakorlott háziasszony, úgyszólván a "jó pap is holtig tanul" , ezekből a tippekből valamennyien találunk olyat, melyet még megszívlelhetünk idősebb korunkban is. 

 

Így plédául:

 

Hasznos konyhai tippek a konyhában:

 

Ha túl sok bors került az ételbe, sikerülhet még megmentenünk.

Utolsó hozzászólás

Andrásiné Novák Klára üzente 15 éve

Köszi a jó tippeket!
Jó egészséget és mindenjót Mindannyiotoknak!

Tovább 

 

network.hu

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ez nagyon szép üdvözlő képeslapnak is.!!!!!!!!!!

Hozzávalók:
Piskóta: 6 db tojás, 12 dkg cukor, 15 dkg liszt, fél csomag sütőpor és 2 ek. kakaópor.
Fehér vajkrém: 20 dkg margarin és 20 dkg porcukor jó habosra kikeverve.
Párizsi krém: 2 dl habtejszín, 25 dkg cukor és 9 dkg kakaópor és 25 dkg margarin.

A tejszínt a cukorral felforralom, majd hozzáadom a kakaóport, de ekkor már leveszem a gázról. Ha kihűlt kikeverem a margarinnal jó habosra.
 
A piskótát hagyományos módon készítjük el csak maci formába sütjük meg 185 fokon és kb 40 percig.

Utolsó hozzászólás

Vári Lászlóné üzente 15 éve

Megsütöttem az unokám 1. születésnapjára. Nagyon mutatós és finom. A fehér vajkrémből maradt ki, szerintem elég 15 dkg vajból és 15 dkg cukorból is.
Marika mama

Tovább 

Hozzávalók:
6 tojás,  
1 margarin,  
31 dkg kristálycukor, 
31 dkg liszt, 
mandula aroma
1/2   szalakáli.
   

A cukrot a margarinnal habosra keverni, hozzáadni a 6 tojássárgáját, a lisztet, a szalakálit, és a   habot. A tésztát 3  részre osztjuk. Egyikbe az aromát, a másikba 2 evőkanál kakaót, a harmadik sárga  marad.

Krém: 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 7 dl tej, 4 púpos kanál liszt.

Lisztet  a  tejjel megfőzzük,   a margarin a cukorral habosra keverni.

Utolsó hozzászólás

Szalai Tünde Ilona üzente 14 éve

Nagyon finom süti !!!!!!!! :P és ha megsül ugyanígy néz ki ahogy a képen :)

Tovább 

Hozzávalók:
50 dkg liszt,
25 dkg margarin,
1 tojás,
1 teáskanál só,
1 dl tej,
5 dkg élesztő .
15 dkg reszelt sajt, /ez már a kinyújtott tésztára kell/.

A hozzávalókat összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejben felfuttatott élesztőt. Jól összedolgozzuk. Ezután kb. 20 percig pihentetjük. Kinyújtjuk vékonyra, majd a reszelt sajtot ráterítjük.

Feltekerjük mint a rétest, utána újra kinyújtjuk, (ettől lesz leveles a tészta).
Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tetejét tojással megkenjük, majd reszelt sajtot szórunk rá.

Utolsó hozzászólás

kulcsar jutka üzente 15 éve

nagyon jol nez ki !

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu