Recept Blog: 2014. augusztus

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2014. augusztus

Nyári savanyúság télire

Hozzávalók
2 kg uborka, 2 kg káposzta, 1 kg hagyma, 1 kg paprika, 0,5 kg sárgarépa, 7 dkg só,
1 kg cukor, 3 dl 20%-os ecet, 1 kávéskanál nátrium-benzoát, 1 kávéskanál borkén.

Víz nem kell hozzá!

Elkészítés

Felaprítjuk a hozzávalókat. Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel.
24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük.

 

Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan használunk belőle.

Tovább 

network.hu

New York legrégibb étterme, az 1837-ben alapított Delmonico's ma is várja a vendégeket a Beavor Streeten. Étlapján az esti elegáns, osztrigás, lobsteres vacsoramenü fogásain túl ott a klasszik hamburger és a dupla sajtos burger, amit eredetileg hamburger steak néven kínáltak.

A Delmonico's Amerika első igazi étterme, Charles Ranhofer pedig az első igazi séf volt. Természetesen Franciaországban tanulta a szakmát, főzött Párizsban III. Napóleon udvarában, Washingtonban az orosz konzulátuson, megfordult New Orleansban, de pályája Lorenzo Delmonico éttermének konyháján teljesedett ki, ahol kis megszakítással összesen 19 évet töltött.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 4 éve

Köszönöm szépen.

Tovább 

 
Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu