Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Mészáros János | 0 hozzászólás
Nyári savanyúság télire
Hozzávalók
2 kg uborka, 2 kg káposzta, 1 kg hagyma, 1 kg
paprika, 0,5 kg sárgarépa, 7 dkg só,
1 kg cukor, 3 dl 20%-os ecet, 1 kávéskanál
nátrium-benzoát, 1 kávéskanál borkén.
Víz nem kell hozzá!
Elkészítés
Felaprítjuk a
hozzávalókat. Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a
fűszerekkel.
24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük.
Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan használunk belőle.
New York legrégibb étterme, az 1837-ben alapított Delmonico's ma is várja a vendégeket a Beavor Streeten. Étlapján az esti elegáns, osztrigás, lobsteres vacsoramenü fogásain túl ott a klasszik hamburger és a dupla sajtos burger, amit eredetileg hamburger steak néven kínáltak.
A Delmonico's Amerika első igazi étterme, Charles Ranhofer pedig az első igazi séf volt. Természetesen Franciaországban tanulta a szakmát, főzött Párizsban III. Napóleon udvarában, Washingtonban az orosz konzulátuson, megfordult New Orleansban, de pályája Lorenzo Delmonico éttermének konyháján teljesedett ki, ahol kis megszakítással összesen 19 évet töltött.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás