Recept Blog: 2017. május

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2017. május

network.hu

 A legjobb krémlevesek a tavaszi, zsenge zöldségekből készülnek, amilyen a friss karalábé is.

 

HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:

50 dkg karalábé | 2 szál újhagyma olívaolaj | só, frissen őrölt bors | 1,5 dl főzőtejszín | fél (kezeletlen) citrom héja | 10 dkg füstölt sonka | 1 kis csokor petrezselyem

1. A karalábét hámozzuk meg, kockázzuk fel, kevés zsenge karalábérészt tegyünk félre a levesbetéthez! Dinszteljük meg a karalábét a felkarikázott újhagymával együtt 2 evőkanál olívaolajon.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu