Recept Blog: 2010. július

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei - 2010. július

network.hu

 Hozzávalók: 1,5 kg magozott sárgabarack, 50 dkg befőzőcukor extra 2:1, 30 dkg kristálycukor, 1 csomag dzsemfix 3:1, 1 citrom kifacsart leve, 10 dkg fehér csoki.

A barackot forró víz alatt mosd meg, héját vékonyan hámozd le, vágd félbe, majd magozd ki. A cukorral, a befőzőcukorral lassú tűzön forrald össze, majd merülőmixerrel keverd át. Add hozzá a dzsemfixet, a citrom kifacsart levét, és ismét forrald fel, a keletkező habot folyamatosan kapargasd le róla.  
Add hozzá a darabokra tördelt fehér csokit, és töltsd üvegekbe.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm ki fogom probálni.

Tovább 

Sajnos, idén sem mentünk Görögországba, ezért a minap készítettem bánatomban egy pita kenyeret, azaz egyszerre nyolcat is. SZépen olyanok lettek, ahogyan a nagykönyvben meg van írva, de azért rá kellett jönni a trükkjére. Hússal, tzatzikivel és paradicsommal töltöttem meg, és pesze vígasztal, hogy azért a Balcsira megyünk nemsoká.

Pita kenyér receptje itt olvasható...

 

network.hu

Utolsó hozzászólás

Hadarik Rita üzente 14 éve

szervusztok! Elnézést, hogy csak most jelentkezek, de annyi minden volt az utóbbi hetekben. Képzeljétek, ősztől még a TV paprikában is benne leszek egy tehetségkutató versenybe, és hát ez nagyon sok időt elvett. Új bejegyzésként megy a hús és a tzatziki receptje.

 

network.hu

 Torta is, és hideg is, kell ennél kényeztetőbb édesség a nagy melegben?

Hozzávalók egy 18 cm átmérőjű tortához:

• 10 dkg liszt
• 10 dkg vaj
• 10 dkg cukor
• 2 egész tojás
• 1 teáskanál sütőpor
• 50 dkg málna
• 3 dl tejszín
• 5 evőkanál cukor

A felolvasztott vajat keverjük habosra a cukorral, adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd az egész tojásokat. Kivajazott, kilisztezett (18 cm átmérőjű) tortaformában, 180 °C-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt süssük aranybarnára, ha kihűlt, vágjuk ketté.

Utolsó hozzászólás

Gál Irén üzente 14 éve

Guszta, ha itt lenne is, késő lenne:)

Tovább 

A crostata egy olasz sütemény. Alapvetően omlós tészta és gyümölcs alkotja. Többnyire tortának sütik, de ez most aprósütemény lett. Csak ajánlani tudom, főleg most sárgabarackból nagyon finom.

Recept itt olvasható

 

network.hu

Utolsó hozzászólás

Buchmüller Nándorné üzente 14 éve

Nagyon fincsi lehet!!! Köszönöm!!Ki fogom próbálni!!!
Üdv,Ági

Pörköltnek tűnő, és majdnem az, viszont telis-tele zöldségekkel, és ezáltal édeskés íz világú étel. Mi bulgur quinoa keverékkel ettük, ami meglepően nagyon finom, és jó párosítás.

Recept itt olvasható...

 

network.hu

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu