Recept Blog: 2010. november

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2010. november

 iXEGSurhcjC

7 éve | [Törölt felhasználó] | 15 hozzászólás

dHoJHe http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com

Utolsó hozzászólás

Gál Irén üzente 7 éve

Jól néz ki, guszta, és finom is lehet.
Valószinü, hogy én csak 5 tojásból fogom megsütni, drága a tojás nagyon,a tyukjaim nem tojnak, beálltak a télre:(

Sokan szívesen készítenek a hidegek beálltával kolbászt és szalámit otthon.

Nagyon bevált házi kolbászom receptje íme:

Hozzávalók:

házi sertés hús:9kg

zsírszalonna:1 kg

só:27 dkg

őrölt bors:2 dkg

őrölt piros paprika:17 dkg

fokhagyma:4dkg (zúzott)

őrölt kömény:6gramm

őrölt szerecsendió:2 gramm

porcukor:15 gramm

fehér bors:1 dkg

A húst és a szalonnát apró kockákra kell vágni(2×2 cm).

Ezt a ledarált fűszerek keverékében pácoljuk 1-2 napig,naponta jól átkeverve.

Utolsó hozzászólás

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 3 éve

Lehet, hogy ki fogom próbálni...én 3 kg szalonnából, 7 kg húsból (10%-a marha), 23-25 dkg sóval, 3-4dkg tört fokhagymával, 2-3 dkg fekete őrölt borssal, 2-3 dkg őrölt köménnyel, 10 dkg piros paprikával szoktam csinálni....talán, később szárad ki...

Tovább 

 

 aYbSlSiRYU

7 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

EGzNFP http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

OSVÁTH ILONA üzente 7 éve

Nem fogadja a nyílat a link!Kérlek ismételten tedd fel és ellenőrizd,hogy működik-e?Barátsággal.

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu