Recept Blog: 2009. január

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei - 2009. január

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Kapros-túrós lepény

 

Hozzávalók:

# A tésztához:

# 25 dkg liszt

# 1 tojás sárgája

# 1,5 dl tej

# 1 dkg élesztõ

# 3 dkg zsiradék

# 3 dkg cukor

# csipetnyi só

# A töltelékhez:

# 50 dkg túró

# 1 csokor friss vagy fagyasztott kapor

# 1 csomag vaníliás cukor

# 1 citrom reszelt héja

# 10 dkg cukor

# 3 tojás

 

Elkészítés: A tésztához valókból a szokásos módon kelttésztát gyúrunk, 1 órát langyos helyen kelesztjük.

Tovább 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joghurtos pogácsa.

 

 

Hozzávalók: 1 kg liszt, 1 pohár joghurt, 1 pohár tejföl, 1 csomag élesztõ, 3 egész tojás, 3 tojás sárgája a megkenéshez, 1 mokkáskanál só, 1 fõtt burgonya, 1 dl tej, 20 dkg sajt a tetejére.

 

A hozzávalókat összegyúrjuk az elõre felmelegített tejben felfuttatott élesztõvel. Kelni hagyjuk 30 percet és kinyújtjuk.

 

Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és tojássárgájával megkenjük, végül sajttal megszórjuk.

Tovább 

 

network.hu

 

 

 

DONNÁRÓL hoztam.

 

 

Ahogy Kucora Ildikó készíti:

 

Leírok egy egyszerû jó kis hûsítõ ital receptjét, hátha más is szívesen elkészíti.

 

Hozzávalók: 2 dl rum vagy whisky, 15 dkg porcukor, 2 csomag vaníliacukor, 2 csomag ír vagy vaníliás cappuccino por, 3 dl habtejszín, 2 tojás sárgája.

 

A hozzávalókat a tejszín kivételével a mixelõbe öntjük és a cukor elolvadásáig rázzuk. Ezután öntjük hozzá a tejszínt, amivel szintén összerázzuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Jó ötletek, vendég várásra .Feltétlen kifogom próbálni.

Tovább 

network.hu

 

 

 

 

 

Otthon hagyottak ebédje

 

 

 

 

Hozzávalók:

50 dkg csirke- vagy pulykamell

1 nagy fej lila hagyma

30 dkg juhtúró

pulykafûszer

10 dkg sajt

3 evõkanál tejföl

 

Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és a pulykafûszerrel beszórva állni hagyjuk 10 percig, majd a pulykaszeletek mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Egy kivajazott tepsibe helyezzük a hússzeleteket. A juhtúrót és a tejfölt összekeverjük, a lilahagymát vékony szeletekre vágjuk.

Tovább 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitamin saláta.

 

Hozzávalók:

télen vermeléssel tartósítható zöldségek - én a vörös káposzta, karalábé, sárgarépa, póréhagyma és jégcsapretek keverékre esküszöm

2 pohár kefir vagy natúr joghurt

1-2 gerezd fokhagyma

1 evõkanál olívaolaj

1 evõkanál citromlé

frissen õrölt fekete bors

ízlés szerint só

késhegynyi õrölt kömény

kevés morzsolt szárított kakukkfû

 

Elkészítés:

A vörös káposztát és a póréhagymát késsel csíkokra szelem, a többi zöldségfélét tökgyaluval vagy durva reszelõvel csíkozom fel.

Utolsó hozzászólás

köszönöm a vitaminsaláta ötletes receptjét!

Tovább 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyors süti ! !

 

 

 

 5, 4, 3, 2, 1, fél! (Süti)

 

 

Hozzávalók: 5 evõkanál liszt, 4 evõkanál cukor, 3 egész tojás, 2 evõkanál olaj, 1 evõkanál 10%-os ecet, fél csomag sütõpor.

 

A hozzávalókat összekeverjük, tortaformában vagy tepsiben sütjük. Vigyázat hamar elkészül! Amikor kész, tálcára borítjuk, bevonjuk mogyorókrémmel vagy tortabevonóval, a tetejét tetszés szerint gyümölccsel vagy befõttel kirakjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

kár,hogy elmentél

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Bakonyi_gombas_hus_2190949_7008_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu