Recept Blog: 2009. június

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2008 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 267 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 611 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2008 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 267 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 611 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2008 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 267 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 611 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2008 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 267 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 611 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2009. június

Hozzávalók: 500g finomliszt
                     1 kávéskanál só
                     250g vaj vagy fözőmargarin
                     3 evőkanál langyos tej
                     1 kávéskanál cukor
                     3 dkg (30g) élesztő
                     2 db tojás
                     2 dl tejföl

500g finomlisztet, 1 kávéskanál sót 250g vajjal vagy fözőmargarinnal tálban elmorzsolunk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Ezt kirobáltam! De nem vagyok benne biztos, hogy ugy sikerült, mint neked...No, de mégegyszer nekirugaszkodom, jön az ősz, többet leszek a konyhába!

Tovább 

Susan Loomis kedvenc recepje, mert a füge íze tökéletesen érvényesül benne és nincs túlédesítve. – Stahl Judit

Ínyenceknek ajánlom!

Hozzávalók kb. 4 liter dzsemhez:

                       2 kg részben meghámozott, nyolcadokba vágott füge,

                       75 dkg cukor,

                       125 ml víz,

                       2 citrom (jól megmosott)

 

A citromok végeit levágom és a gyümölcsöket hosszában elnegyedelem.

Utolsó hozzászólás

Fodor Antalné dr Julia üzente 9 éve

Garantáltan finom, az elmult évben én is tettem el,mert 23 kg.fügénk termett. Nagyon jó az aromája ( jobb mint a boltban kapható )
Jó szivvel ajánlom mindenkinek.

Tovább 

 

Természetesen ez is Stahl Judittól származik.

Gyorsan elkészíthető és incsi – fincsi. Nyamiiiiii!!!!!!!!

Hozzávalók: 10 dkg finomliszt,

                      10 dkg teljes kiőrlésű liszt,

                      1 ½ kávéskanál sütőpor,

                      1 kávéskanál szódabikarbóna,

                      5 dkg apróra vágott étcsoki,

                      1 db tojás,

                      1 kávéskanál vaníliaaroma,

                      10 dkg barna cukor,

                      ½ dl olaj,

                      2 dl 1.5%-os zsírtartalmú tej

 

Bemelegítem a sütőt 200 fokra (gázsütőnél 6-os fokozat) és a muffintepsi horpadásaiba beleteszek egy-egy papírkapszlit.

Tovább 

Stahl gyors édességes könyvében olvastam ezt a receptet.

network.hu

 

 

Hozzávalók (egy fél focilabda méretű – na, jó, ez túlzás – de egy jó

nagy félgömbhöz):

                 20 dkg étcsoki (minél jobb minőségű, annál jobb, de minimum 70%-os)

                 10 dkg vaj,

                 10 dkg cukor,

                 3 db tojás,

                 3,5 dl tejszín,

                 1 zacskó zselatin fix (Ebből evőkanálnyi kell),

                 0,5 kg málna,

                 rum

 

A málnákat meglocsolom egy kis rummal és úgy hagyom, hadd fürdőzzenek és szívják magukba az aromákat.

Tovább 

A csokitorták királynőjének receptje – Stahl Judit módra. – (Liszt nem kell bele,

csoki annál több.)

Szigorúan csak különleges alkalmakra!

 

 

network.hu

 

                                 

Hozzávalók: 3 tábla (30 deka) étcsoki minél magasabb a kakaótartalom, annál jobb,                 

                           15 deka vaj,

                           2 evőkanál tejszín,

                           5 db tojás,

                           20 dkg cukor,

                           vanília,

                           1 csipet só,

                           2-3 evőkanál tej,

                           1 evőkanál kakaó,

                           10 dkg mandula vagy dió megpirítva és durvára darálva

    a mázhoz: 10 dkg étcsoki,

                           5 dkg vaj,

                           rum


A diót vagy mandulát megpirítjuk, és ha már kihűlt, durvára daráljuk.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu