Recept Blog: 2012. január

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei - 2012. január

 

Olyan kiemelkedő személyekkel beszélgetünk, akik sokat tesznek másokért, életük, elhivatottságuk, mások segítésén alapszik, így önmaguk is sokat fejlődnek. Beszélgetni fogunk egészségről, a férfi agyról, a férfiak gondolatairól, számmisztikáról, jógáról, készítünk ételt a konyhában, ismertetünk férfiaknak (és nőknek) könyvet, és bemutatjuk az ismert vegán és vegetáriánus férfiakat.

 

Ez a hét a férfiaké! De nem csak őket várjuk! Szeretnénk jobban megismerni őket?

Tovább 

 Bazsalikomkrémes csirke

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Bazsalikomkrémes csirke

Egy ízletes és igazán könnyű, csirkéből készített recept, amelyben a foghagyma és bazsalikom fantasztikus párost alkotnak.

Bazsalikomkrémes csirke

Hozzávalók 4-6 személyre:

  • 4-6 kicsontozott csirkemell

  • 3 evőkanál liszt

  • frissen őrölt fekete bors és só

  • 1 evőkanál olívaolaj

  • 1 evőkanál vaj

A bazsalikomkrém mártáshoz:

  • 1 evőkanál vaj

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 125 ml csirkehúsleves-alap

  • 125 ml tejszín

  • néhány csepp citromlé

  • 2 evőkanál finomra aprított friss bazsalikom

  • 1 evőkanál finomra aprított friss petrezselyem

  • 1 csésze reszelt parmezán sajt

  • frissen őrölt bors

Elkészítése:

  1. A lisztet keverjük össze a sóval, borssal, majd egyenletesen forgassuk bele a keverékbe a csirkét.

Utolsó hozzászólás

OSVÁTH ILONA üzente 12 éve

Mindig valami újat tanulok amikor elolvasom ajánlataitokat.Köszönöm.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu