Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Azt tudjuk milyen finom az alma és a szőlő önmagában, vagy préselve, turmixolva, de néha úgy készítjük el, hogy megmaradnak a maradványok, pl: héj, csutka, amit rendszerint kidobunk. Pedig azokban is ott van a vitamin!
Készíthetünk csak alma teát, a megmaradt héjból, és csutkából, felfőzzük pár percig annyi vízzel, amennyi ellepi, és beízesítjük szegfűszeggel, gyömbérrel, és fahéjjal. Ha többféle különböző almafajtának a maradványából készítjük, pl: savanykás, édes, zöld, sárga, piros, még finomabb!
Töltsd le a C-vitamin könyvemet ingyenesen! A C-vitaminról írok, hatásáról, és amit róla érdemes tudni! Honnan ered a C-vitamin és miért éppen aszkorbinsav a tudományos elnevezése? Miért jó számunkra, miért szükséges? Valójában mennyire van szüksége a szervezetnek? És miben található meg természetes formában? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is eltudják olvasni!
http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/2011/02/konyvajanlo-nagy-szaffina-c-vitamin.html
Videós kedvcsináló a C-vitamin könyvhöz
Örömmel jelentem, be következő e-bookom elkészültét!
Rövid, tömör, és aktuális témába vágó!
|
|
11 éve | Nagy Szaffina | 3 hozzászólás
Erősíti a szívet, a gyenge szívizomzatot serkenti. Oldja a szorongató érzést, szívdobogást, szívkoszorúér rohamokat. Érelmeszesedés, agyér bántalmak, magas vérnyomás, vérkeringési panaszok esetén javallt gyógyír.
Érett galagonyákat szedjünk, erre a mostani időszak a legalkalmasabb. Nyersen, önmagában is ehető, és finom, de készíthetünk belőle szíverősítő teát is. Két kávéskanálnyit forrázunk le, 2 dl tisztított vízzel. A levele is felhasználható, vegyesben a bogyóval.
11 éve | Nagy Szaffina | 4 hozzászólás
11 éve | Nagy Szaffina | 0 hozzászólás
Készítsünk együtt tökös ételeket! Szelleműző leves, Halloween torta, tökös puding, tökfőzelék, és tökös gombócok várnak a blogon videóban! Megnézheted, hogyan készülnek el ezek a finomságok, így te is elsajátíthatod ezeket könnyedén! Nem kell más, csak egy jó éles kés, tök, és fűszerek! : ) És mind ezt nyersen! Egy kis kedvcsináló zene a tökös ételekhez! : )
www.youtube.com/embed/9g8Ja9-ergI
Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!
11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Móricz János életútjának rövid összefoglalása, Az ecuadori Táltosok-barlangjának titka, Móricz János őstörténet-elméletének újraértelmezése, Egy lehetséges bizonyíték a fémkönyvtár létezésére, Az ecuadori kutatások folytatása.
Előadó: Varga Zoltán
43 éves geológus, a Móricz János Kulturális Egyesület elnöke.
Újra beindul a tök szezon!
Készíthetünk finom ételeket belőle, vagy díszíthetjük vele otthonunkat, készíthetünk Halloween tökmécsest is, holnap láthatjátok a videómat!
Mire is jó a tök?
Gyulladáscsökkentő, vizelethajtó, hashajtó, nyugtató, féregűző. Gyulladáscsökkentő hatása főleg az emésztőrendszerre, a belekre érvényesül. Nehéz emésztés, fekély, vastagbélgyulladás, hasmenés, vagy épp ellenkezőleg székrekedés, veseelégtelenség, álmatlanság, vagy bélparaziták esetében gyógyászati szempontból is alkalmazható.
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás