Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Havas hegycsúcsok a Mont Blanctól a Mount Everestig:
A recept megegyezik a kókuszos sütiével. Hegycsúcsokat formázhatunk, citromfacsaró segítségével. Némelyik hegyet épp csak ellepi a hóréteg, másokat pedig beborít, ugye milyen szép?
Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon! Oszd meg a Facebookon
www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com
www.szaffinafuszerkonyhaja.com
Hozzávalók:
Kb. 1,3 kg libaaprólék (pl.
szárnytő, nyaka, zúza, szív), 35 dkg leveszöldség (sárgarépa,
fehérrépa), 10 dkg zellergumó, 10-10 dkg (mélyhűtött) zöldborsó és
gomba, 1 nagy vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál egész
feketebors (teatojásba zárva), 1 kis babérlevél, 1 teáskanál lestyán,
1/2 mokkáskanál őrölt szerecsendió; a rizshez: 35 dkg (basmati) rizs,
4-5 evőkanál libazsír, 1 kis vöröshagyma, őrölt fekete bors (bővebben
mint más esetben), 2 csokor petrezselyem, só
Elkészítés:
Az aprólékot megtisztítjuk, langyos
vízben megmossuk, fazékba téve 1,5 liter vízzel felöntjük.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu