Recept Blog: 2013. november

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 626 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2013. november

Havas hegycsúcsok a Mont Blanctól a Mount Everestig:

 

A recept megegyezik a kókuszos sütiével. Hegycsúcsokat formázhatunk, citromfacsaró segítségével. Némelyik hegyet épp csak ellepi a hóréteg, másokat pedig beborít, ugye milyen szép?

 

Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!

 

 

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon! Oszd meg a Facebookon

 

www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

www.szaffinafuszerkonyhaja.com


network.hu

Tovább 

 

network.hu

Hozzávalók:
Kb. 1,3 kg libaaprólék (pl. szárnytő, nyaka, zúza, szív), 35 dkg leveszöldség (sárgarépa, fehérrépa), 10 dkg zellergumó, 10-10 dkg (mélyhűtött) zöldborsó és gomba, 1 nagy vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál egész feketebors (teatojásba zárva), 1 kis babérlevél, 1 teáskanál lestyán, 1/2 mokkáskanál őrölt szerecsendió; a rizshez: 35 dkg (basmati) rizs, 4-5 evőkanál libazsír, 1 kis vöröshagyma, őrölt fekete bors (bővebben mint más esetben), 2 csokor petrezselyem, só

 

 

Elkészítés:
Az aprólékot megtisztítjuk, langyos vízben megmossuk, fazékba téve 1,5 liter vízzel felöntjük.

Tovább 

 
Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu