Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nézd meg a videónkat IDE kattintva.
Ajándék film, és ételkészítő videó! ÉRDEKEL!
http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com/
http://szaffinafuszerkonyhaja.com/
Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
|
|
A nyári forróságban nincs is jobb, mint egy vitamindús hűs vegyes gyümölcsleves a nyár legfinomabb gyümölcsivel!
Hozzávalók:
1 konzerv őszibarack, 1 konzerv darabolt ananász, 1 konzerv erdei mix, 1 narancs és 1 citrom leve, 8—10 szegfűszeg, 2 cs. vaníliás cukor, 5 dl tejszín, 1 kiskanál őrölt fahéj, 1 liter narancslé.
A narancslét és a gyümölcsök levét a tejszínnel elkeverjük, majd beleszórjuk a vaníliás cukrot, a fahéjat és belecsavarjuk a citrom levét is, majd az egészet egy turmixgébben összetörjük.
A tésztához: 5 egész tojás, 30 dkg kristálycukor, 10 dkg liszt, 10
dkg őrölt dió, kevés sütőpor, 1 mokkáskanál szalalkáli, 5 evőkanál víz.
•A tojásokat feltörjük és kettévesszük. A sárgáját habosra keverjük
a cukor kétharmadával és a vízzel. Hozzávegyítjük a sütőporral
elkevert lisztet és a maradék cukorral fényesre vert kemény habot. A
masszát kétfelé vesszük. Kizsírozott, lisztezett tepsibe itt-ott
szétszórjuk az egyik felét.
30 dkg friss gomba
3 nagy krumpli
4 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
oregánó
kakukkfű
3 zöld saláta levél
1 csokor kapor
olaj
só, bors
Megfőzzük, majd megtörjük a krumplit. A hagymát és a gombát apróra vágjuk, a fokhagymát pedig összezúzzuk. A kakukkfüvet és kaprot finomra, a salátát pedig hosszú csíkokba vágjuk.
A hozzávalókat összekeverjük, sózzuk, fűszerezzük.
13 éve | Nagy Szaffina | 0 hozzászólás
Mi közös a fogyás, a szépség, a mosogatás, és az evés között?
Ha tovább olvasod, leleplezzük a titkot ; )
Figyelem!
A következő oldal elolvasásának komoly következményei vannak:
Jártál már úgy, hogy …..
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás