Recept Blog: 2011. július

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei - 2011. július

 oxFvxrEoWUAgimTEzc

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

g4fH20 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

Baráth Erika üzente 13 éve

Ezt meg kell kostolni,koszonjuk.

 

Nézd meg a videónkat IDE kattintva.

 

Ajándék film, és ételkészítő videó! ÉRDEKEL!

 

http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com/

 

http://szaffinafuszerkonyhaja.com/

 

 

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

 

Oszd meg a Facebookon

Utolsó hozzászólás

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 13 éve

Megszívlelendő jó tanácsok !!!

 

network.hu

 A nyári forróságban nincs is jobb, mint egy vitamindús hűs vegyes gyümölcsleves a nyár legfinomabb gyümölcsivel!

Hozzávalók:

1 konzerv őszibarack, 1 konzerv darabolt ananász, 1 konzerv erdei mix, 1 narancs és 1 citrom leve, 8—10 szegfűszeg, 2 cs. vaníliás cukor, 5 dl tejszín, 1 kiskanál őrölt fahéj, 1 liter narancslé.

A narancslét és a gyümölcsök levét a tejszínnel elkeverjük, majd beleszórjuk a vaníliás cukrot, a fahéjat és belecsavarjuk a citrom levét is, majd az egészet egy turmixgébben összetörjük.

Utolsó hozzászólás

PÁLINKÁS ANTALNÉ JUDIT üzente 13 éve

Minden bizonnyal finom lehet a recept alapján elkészített leves, de valóban nem illik hozzá a kép!!! Judit

Tovább 

 Hungária szelet

13 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

Hungária szelet

A tésztához: 5 egész tojás, 30 dkg kristálycukor, 10 dkg liszt, 10

dkg őrölt dió, kevés sütőpor, 1 mokkáskanál szalalkáli, 5 evőkanál víz.

•A tojásokat feltörjük és kettévesszük. A sárgáját habosra keverjük

a cukor kétharmadával és a vízzel. Hozzávegyítjük a sütőporral

elkevert lisztet és a maradék cukorral fényesre vert kemény habot. A

masszát kétfelé vesszük. Kizsírozott, lisztezett tepsibe itt-ott

szétszórjuk az egyik felét.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Melinda!
Én 20×30 cm-es tepsibe tervezem a sütit.
Üdvözöllek:Edit.

Tovább 

 Gombás-burgonyás fasírt

13 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Krumplis-gombás fasírt

  • Hozzávalók

    30 dkg friss gomba


    3 nagy krumpli


    4 fej hagyma


    1 gerezd fokhagyma


    2 evőkanál liszt


    oregánó


    kakukkfű


    3 zöld saláta levél


    1 csokor kapor


    olaj


    só, bors




  • Elkészítés

    Megfőzzük, majd megtörjük a krumplit. A hagymát és a gombát apróra vágjuk, a fokhagymát pedig összezúzzuk. A kakukkfüvet és kaprot finomra, a salátát pedig hosszú csíkokba vágjuk.


    A hozzávalókat összekeverjük, sózzuk, fűszerezzük.

Utolsó hozzászólás

László Károlyné üzente 13 éve

Nagyon guszta ki fogom próbálni köszönöm.Kati

Tovább 

Mi közös a fogyás, a szépség, a mosogatás, és az evés között?

 

 

Ha tovább olvasod, leleplezzük a titkot ; )

 

Figyelem!

 

A következő oldal elolvasásának komoly következményei vannak:


  • Gyors, egészséges ételeket tanulsz meg elkészíteni
  • Több szabadidőt marad, mert ezen információk alkalmazásával kevesebb időt fogsz eltölteni a konyhában
  • Kevesebbet kell majd mosogatnod
  • Egészségesebb, fittebb és kiegyensúlyozottabb leszel mivel az élő ételek regenerálják testedet
  • Úgy érzed mintha megfiatalodtál volna, mivel az enzimek csodát művelnek a sejtjeiddel
  • Nem kell lemondanod semmiről, megmutatom mit – mivel helyettesíthetsz
  • Igazi magyaros, pikáns, élő ételeid leveszik a lábáról az ismerőseidet

 

Jártál már úgy, hogy …..

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu