Recept Blog: 2011. szeptember

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2011. szeptember

network.hu

 Elkészítése: 1 kg érett, megmosott almaparadicsomot szűrőbe téve forrásban lévő vízbe mártjuk, és az újraforrástól számított fél percig benne hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. Éles késsel meghámozzuk, és 6-8 gerezdre vágjuk. A csumáját kiszedjük. A paradicsomhúst lábosba tesszük, rászórunk 50 dkg kristálycukrot, 1 citrom reszelt héját, 1 rúd apróra tört vaníliát. Az egészet összekeverjük, és lefedve 90-120 percig állni hagyjuk. Addig a cukor elolvad, és a paradicsom, levet enged.

Utolsó hozzászólás

Bakos Irén üzente 6 éve

Sziasztok! Érdekesnek találom a receptet. Éppen van paradicsom itthon, amivel nem tudok mit kezdeni, de nem tudom mihez lehet ezt fogyasztani.
Aki készített már paradicsom dzsemet, kérem a véleményeket.
Előre is köszönöm. Ircsi

Tovább 

Ha szeretted a pástétomos, aszpikos, kocsonyás ételeket, akkor ezt is szeretni fogod, ráadásul ez élő, enzimben gazdag, nagyon egyszerű elkészíteni!

 

Hozzávalók:

 

Kelkáposzta, paprika, paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, aprítógépben ledarálva, pépesre. Ehhez keverek darált lenmagot, ez lehet barna vagy arany. Beízesítem zeller zölddel, vagy szárított zellersóval, fehérborssal, szerecsendióval, fahéjjal, gyömbérrel, sóval, kevés kardamommal.

 

Egy pudingos állagot kapunk.

Tovább 

 

Örömmel újságolom, hogy rendelkezésedre áll 10 recept elkészítésének módja! Még kimozdulnod sem kell, visszajátszható ahányszor csak szeretnéd, újra és újra megnézhető! Ott leszek veled, a képernyőn keresztül, és segítek, hogy elkészíthesd a finomságokat! A receptek nagyrészt a receptes gyűjteményem első kötetéből lettek kiválasztva. Szeretettel ajánlom számodra, a könyvvel együtt!

 

Most időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg! Nem is keveset

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Gratulálok:Edit.

Tovább 

 Mandulás rizspuding

6 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

90 g rizsdara

60 g zselatinpor

170 g cukor

1/4 bögre kókuszreszelék

4 és  1/2 bögre forrásban lévő víz

néhány csepp mandulaaroma

néhány szem licsi

piszke vagy guava

valamint tejszín a tálaláshoz

Elkészítése:

Keverjük össze a százaz alapanyagokat.

Tegyük a keveréket egy lábasba.,majd keverés mellett adjuk hozzá a forrásban levő vizet.

Forraljuk fel!

Állandó keverés mellett hagyjuk főni további 10 percig vagy amíg besűrösödik.

Keverjük hozzá a mandulaaromát.

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók :1 kg paradicsom, 3 darab kápiapaprika, 3 fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 szál fehérrépa, 2 evőkanál borecet, fél-1 teáskanál , 1 evőkanál cukor, fél teáskanál fahéj, bors, olívaolaj

 

Elkészítés: A hagymát finomra vágjuk és olívaolajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a megmosott, kis kockákra vágott paradicsomokat, paprikákat és a felkarikázott fehérrépát, valamint az ecetet .

Lefedve, néha megkeverve puhára főzzük. Ha puha, leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nagyon finom próbáljátok ki megéri!

Tovább 

Tegnapi nap folyamán kiküldtük a hírlevél feliratkozóinknak a Taliándörögdi élő ételes előadás közel 1 órás felvételét. Ma reggel a postafiókomban több levél fogadott. Öröm volt olvasni őket : ) Engedjétek meg, hogy egyet megosszak Veletek:

 

Kedves Szaffina!

 

Most néztem meg a videót és csodálatos volt. Ezzel a kis levélkével szeretném megköszönni ezt a kivételes megtiszteltetést, hogy az elsők között nézhettem meg.

 

Nagyon-nagyon tetszett,biztos vagyok benne,hogy többször is megnézem,sok mindenben igazoltál,ami ezidáig csak a fejemben volt és jó látni,hogy milyen sugárzó személyiség vagy.

Tovább 

network.hu

 

Hozzávalók:

A köles alapfőzethez:
290 g hántolt köles, 1100 ml tej, 260 g cukor, 1 db vaníliarúd kikapart belseje, 5 g só, 60 g vaj, 1 db citrom lereszelt héja.

A sütéshez:
980 g lefőzött köles alap, 3 egész tojás, 30 g mandulaliszt, 70 g őrölt lenmag vagy lenmagpehely, 60 g áttört túró.

A töltéshez:
100 g darabolt sárgabarack konzerv, 30 g sárgabarack koncentrátum, 150 g felvert tejszínhab, 100 g lefőzött zselatin (1 l forrásban lévő vízhez 160 g zselatinpor arányában).

Utolsó hozzászólás

kis anna üzente 3 éve

Esetleg valaki le tudná majd írni az idei cukormentes torta receptjét is? Előre is köszönöm!
http://hu.wessling-group.com/hu/hirek-sajto/megvizsgaltuk-az-orszagtortat/

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu