Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Keczánné Macskó Piroska | 7 hozzászólás
Elkészítése: 1 kg érett, megmosott almaparadicsomot szűrőbe téve forrásban lévő vízbe mártjuk, és az újraforrástól számított fél percig benne hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. Éles késsel meghámozzuk, és 6-8 gerezdre vágjuk. A csumáját kiszedjük. A paradicsomhúst lábosba tesszük, rászórunk 50 dkg kristálycukrot, 1 citrom reszelt héját, 1 rúd apróra tört vaníliát. Az egészet összekeverjük, és lefedve 90-120 percig állni hagyjuk. Addig a cukor elolvad, és a paradicsom, levet enged.
Ha szeretted a pástétomos, aszpikos, kocsonyás ételeket, akkor ezt is szeretni fogod, ráadásul ez élő, enzimben gazdag, nagyon egyszerű elkészíteni!
Hozzávalók:
Kelkáposzta, paprika, paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, aprítógépben ledarálva, pépesre. Ehhez keverek darált lenmagot, ez lehet barna vagy arany. Beízesítem zeller zölddel, vagy szárított zellersóval, fehérborssal, szerecsendióval, fahéjjal, gyömbérrel, sóval, kevés kardamommal.
Egy pudingos állagot kapunk.
|
|
Örömmel újságolom, hogy rendelkezésedre áll 10 recept elkészítésének módja! Még kimozdulnod sem kell, visszajátszható ahányszor csak szeretnéd, újra és újra megnézhető! Ott leszek veled, a képernyőn keresztül, és segítek, hogy elkészíthesd a finomságokat! A receptek nagyrészt a receptes gyűjteményem első kötetéből lettek kiválasztva. Szeretettel ajánlom számodra, a könyvvel együtt!
Most időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg! Nem is keveset
Hozzávalók:
90 g rizsdara
60 g zselatinpor
170 g cukor
1/4 bögre kókuszreszelék
4 és 1/2 bögre forrásban lévő víz
néhány csepp mandulaaroma
néhány szem licsi
piszke vagy guava
valamint tejszín a tálaláshoz
Elkészítése:
Keverjük össze a százaz alapanyagokat.
Tegyük a keveréket egy lábasba.,majd keverés mellett adjuk hozzá a forrásban levő vizet.
Forraljuk fel!
Állandó keverés mellett hagyjuk főni további 10 percig vagy amíg besűrösödik.
Keverjük hozzá a mandulaaromát.
Hozzávalók :1 kg paradicsom, 3 darab kápiapaprika, 3 fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 szál fehérrépa, 2 evőkanál borecet, fél-1 teáskanál só, 1 evőkanál cukor, fél teáskanál fahéj, bors, olívaolaj
Elkészítés: A hagymát finomra vágjuk és olívaolajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a megmosott, kis kockákra vágott paradicsomokat, paprikákat és a felkarikázott fehérrépát, valamint az ecetet .
Lefedve, néha megkeverve puhára főzzük. Ha puha, leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Tegnapi nap folyamán kiküldtük a hírlevél feliratkozóinknak a Taliándörögdi élő ételes előadás közel 1 órás felvételét. Ma reggel a postafiókomban több levél fogadott. Öröm volt olvasni őket : ) Engedjétek meg, hogy egyet megosszak Veletek:
Kedves Szaffina!
Most néztem meg a videót és csodálatos volt. Ezzel a kis levélkével szeretném megköszönni ezt a kivételes megtiszteltetést, hogy az elsők között nézhettem meg.
Nagyon-nagyon tetszett,biztos vagyok benne,hogy többször is megnézem,sok mindenben igazoltál,ami ezidáig csak a fejemben volt és jó látni,hogy milyen sugárzó személyiség vagy.
Hozzávalók:
A köles alapfőzethez: 290 g hántolt köles, 1100 ml tej, 260 g cukor, 1 db vaníliarúd kikapart belseje, 5 g só, 60 g vaj, 1 db citrom lereszelt héja.
A sütéshez: 980 g lefőzött köles alap, 3 egész tojás, 30 g mandulaliszt, 70 g őrölt lenmag vagy lenmagpehely, 60 g áttört túró.
A töltéshez: 100 g darabolt sárgabarack konzerv, 30 g sárgabarack koncentrátum, 150 g felvert tejszínhab, 100 g lefőzött zselatin (1 l forrásban lévő vízhez 160 g zselatinpor arányában).
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás