Recept Blog: 2010. április

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei - 2010. április

network.hu

 Hozzávalók 4 személyre:

• 60 dkg csirkemellfilé
• 40 dkg burgonya
• 1 darab cukkini
• 1 darab padlizsán
• 1 darab kaliforniai paprika
• 1 darab TV paprika
• 8 darab paradicsom
• 15 dkg reszelt sajt
• só, provence-i fűszerkeverék

A burgonyát héjában megfőzzük. Ha elkészült, lehúzzuk a héját, vékony szeletekre vágjuk, majd félretesszük. A csirkemellből vékony szeleteket vágunk. Sózzuk, és egy serpenyőben elősütjük őket. A paradicsomokat leforrázzuk, héjukat lehúzzuk, majd kis kockákra vágjuk.

Utolsó hozzászólás

eizrich éva üzente 14 éve

A zöldség és a csirke már önmagában is nyerőpáros számomra és a családom számára is.

Tovább 

Hozzávalók 4 személyre:

4 tojás,só

200g liszt

3,75 dl tej 

3 fej vöröshagyma

150g sertésmáj

2 evőkanál vaj 

250g darált hús

4 evőkanál ketchup

fehér bors

étolaj a sütéshez

4 paradicsom és petrezselyem tálaláshoz

Elkészítés:

A  tojást,a sót és a lisztet összekeverjük,majd a tejjel simára keverjük.A hagymát meghámozzuk és kockákra vágjuk.A májat egy deszkán apróra daraboljuk,vajat forrósítunk megpirítjuk benne a hagymát,hozzá adjuk a darált húst és megpirítjuk,beletesszük a májat a ketchupot,így  2 percig pároljuk megfűszerezzük és félretesszük,A tésztából vastag palacsintákat sütünk,megtöltjük,összetekerjük,és a sütőben melegen tartjuk.A töltött palacsintákat frissen,fűszerezett paradicsomszeletekkel és petrezselyemmel tálaljuk.

Utolsó hozzászólás

Kissné Magdi üzente 14 éve

Biztosan nagyon finom , kifogom próbálni.Köszönöm

Tovább 

 

network.hu

 Hozzávalók:
40 dkg darált hús (lehet vagdalthúskonzerv is),
40 dkg sűrített paradicsom,
2 közepes hagyma,
10 dkg szalonna,
bors,
oregáno,
só,
5 ek. Cukor,
3 ek olaj,
20 dkg reszelt sajt,
5 dkg vaj,
fél kg lasagnetészta,
fél liter besamel.

Elkészítés:

      A tésztalapokat kifőzöm és egy rétegben lefektetve félréteszem. A szalonnát apró kockára vágom és egy evőkanálnyi olajon kiolvasztom. Sárgára pirítom benne az apróra vágott hagymát, majd hozzáadom a darált húst.

Utolsó hozzászólás

Budainé Fehér Erika üzente 14 éve

Nagyon finom a gyerekeim minden nap olaszos kaját ennének ha lehetne.

Tovább 

network.hu

 1 kg lábszár, 5 dkg zsír, vagy olaj, 2-3 nagy fej hagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 2-3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, köménymag, só.
A bogrács alján a zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a felkockázott húst. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a paprikát és egy kevés vizet. Rászórom a köménymagot és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, félpuhára párolom (fél deci viznél többet soha nem teszek bele).

Utolsó hozzászólás

Buruzs Pálné Erzsike üzente 14 éve

Így meg egész jó prima ízű!!!!

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók:


4 dl napraforgó olaj
1 dl olívaolaj
1 nagy fej vöröshagyma
1 nagy fej érett paradicsom

bors
oregano
bazsalikom
kakukkfű
1 csapott kávéskanál porcukor

Előkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, lereszeljük, vagy finomra aprítjuk, a paradicsomot egy pillanatra forró vízbe tesszük, héját lehúzzuk, villával, vagy botmixerrel pépesítjük.

Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálban jól elkeverjük. Ha markánsabb ízt szeretnénk, akkor tegyünk bele több borsot, és adjunk hozzá chilit, vagy más erős fűszernövényt, illetve belőle készült szószt.

Utolsó hozzászólás

Kis Ildikó üzente 14 éve

már jöhetne a piknikre való idő hogy ki lehessen próbálni. Köszönöm szépen a receptet

Tovább 

network.hu

 A húsvét sonka nélkül? Képtelenség! A hagyományos böjt utáni dínomdánomhoz hozzátartozott a finomra füstölt, gusztusos sonka is. Nem csak a hagyományos fõtt sonka kerülhet az asztalra, íme rendhagyó tippjeink!

 

Régen a főtt sonkát az összes húsvéti étellel együtt megszentelték, gondosan letakart kosárkában vitték az ünnepi misére. A megáldott étkeknek még a maradékát sem volt szabad kidobni, a sonka csontját például kiakasztották egy gyümölcsfára, a bőséges termés érdekében.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én csak ma olvastam, de így is köszönöm a tippeket! Ez nem csak húsvétkor, az év többi napján is isteni étel! Mármint nekem!
Szép napot, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu