Recept Blog: 2014. március

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2001 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2001 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2001 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2001 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2014. március

 Hit és Magyarság

3 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Szeleczky Zita élete és művészete (előadással egybekötött könyvbemutató).

2014. március 27. csütörtök 18 órától

network.hu

Feladatunk a mai, példaképek nélküli világban magyar múltunk feltárása és kiemelkedő egyéniségeinek felmutatása, hiszen "amely nemzet nem ismeri, és nem tiszteli a múltját, annak nincs jövője".

 

A magyarság megmaradásának egyik kulcsa mindig az volt, hogy íróink, költőink, előadóművészeink nyíltan sors-közösséget vállaltak a nemzettel.

Tovább 

network.hu

hozzávalók / 6 adag
elkészítés
  1. A fokhagymákat alaposan megtisztítjuk, a héjukat lehúzzuk. A hibás részeket kivágjuk. Ha nagyok a gerezdek, akár szét is vághatjuk.
  2. Egy mélyebb edénykébe tesszük, rákanalazzuk az olajat.
  3. Merülő mixerrel pépesítjük. Belekeverjük a sót.
  4. Egy előre kimosott, kifertőtlenített és kiszárított üvegbe kanalazzuk.
  5. Kupakkal lezárva a hűtőben tároljuk.

Utolsó hozzászólás

Vincze Sándorné Klári üzente 3 éve

Sziasztok !Én már régen így csinálom családom elégedettségére. Jó ötlet ! Üdv mindenkinek Klári.

Tovább 

 
Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu