Recept Blog: 2010. május

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2010. május

network.hu

 Hozzávalók:

Tésztához:

125 g búzaliszt
1 késhegynyi Dr. Oetker Sütőpor
50 g porcukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
75 g lágyvaj vagy margarin
1 evőkanál hideg víz

Piskótához:

3 közepes méretű tojás
125 g porcukor
80 g búzaliszt
1 csapott teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű

Töltelékhez:

50 g eperlekvár

Krémhez:

400g földieper
250 g túró (40% zsírtartalmú)
75 g porcukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 db citrom reszelt héja
1 db citrom leve
6 lap Dr.

Utolsó hozzászólás

Nyíriné Andrea üzente 8 éve

Hát megsütöttem ! Osztatlan sikere volt a fiam és a vendégek körében is .Kb 10 perc alatt el is fogyott az egész! Mégegyszer köszi!

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók: 2 csirkemell filé, 1–2 csomag szeletelt bacon szalonna, 4 db paradicsom, 1 közepes padlizsán, 2 tojás, liszt a panírozáshoz, fél kiló reszelt sajt, 2 dl tej, 2 dl főzőtejszín, 1 csipet szerecsendió, só, bors.

Elkészítés: egy nagy jénai tál – vagy személyenként egy-egy kisebb tál – aljába kiterítjük sorban a bacon szeleteket úgy, hogy az oldalára is jusson, kilóghat a végük a tálból. Erre rakjuk a nagyon vékonyra szeletelt és kiklopfolt, sóval, borssal fűszerezett csirkemell szeleteket.

Utolsó hozzászólás

Gaspar Ella üzente 7 éve

Nagyon finom lehet meg fogom csinalni koszi

Tovább 

 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu