Recept Blog: 2012. június

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8055 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2012. június

 

network.hu

A gazpacho - hideg zöldségleves - nagyon kellemes, hűsítő fogás. A gazpacho annyiféle, ahány település van Spanyolországban. Csak friss zöldségekből készítsük, és nagyon hidegen - jégkockákkal tálaljuk.

 

 

Andalúziai gazpacho

Hozzávalók: 1 paradicsom ivólé, néhány szem összezúzott köménymag, 1 evőkanál reszelt hagyma, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 2 paradicsom, 1 uborka, 1 zöldpaprika, só, bors, citromlé.

Elkészítése: A hozzávalókat apróra vágjuk, a paradicsomlébe keverjük, és hideg helyen néhány óráig állni hagyjuk.

Utolsó hozzászólás

pintér etelka üzente 6 éve

Bé csben már ettem gazpacho levest finom lett volna ha kevésbé sós,a sóval el lehet rontani.

Tovább 

network.hu

Utolsó hozzászólás

Kissné Magdi üzente 6 éve

Köszönöm, de vidékről ez problémás,a receptek érdekelnek ,sőt a fortélyok is.
Üdv.:Magdi

 

 

network.hu

 

Valószínűleg a legszebb és legfantasztikusabb levendula festményre találtam rá ma, melyet süteményre valaha is festettek. A készítése szuper egyszerű, persze csak annak, aki ennyire gyakorlott a cukormáz kezelésében. Nem is kell a sütihez más, mint egy süti alap, és 3 színű cukormáz: fehér, lila, zöld. A többi már csak kézügyesség kérdése.

Ha valaki kedvet kapott egy ilyen műalkotás elkészítéséhez, nézze meg a részletesebb képeket az Arty McGoo blogon, mely a süti festésről szól >>

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu