Recept Blog: 2011. március

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8053 fő
  • Képek - 2015 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 268 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 622 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

receptgyűjtés klub hírei - 2011. március

20 dkg liszt,20 dkg ráma  /összemorzsolni/         hozzáadni 5tojás sárgáját pici só.   összegyúrni és hütőbe 2óra.       A tojások fehérjét 20dkg cukorral felverni és 20dkg kókuszt belekeverni.Ez lesz a   töltelék.            A tésztát 40 részre osztani,ésvékonyra nyujtani /kerek/   Közepébe a töltelék és maffin formázóba tenni . 200 fokon sütni.    Különben bármivel töölthető!!!!!! Jóóóóóóóóóóóóóó étvágyat

Utolsó hozzászólás

PÁLINKÁS ANTALNÉ JUDIT üzente 7 éve

Lehet, hogy a tésztájába egyáltalán nem kell cukor? nekem gyanús!!!!

Tovább 

 Szeretettel küldöm mindenkinek!

7 éve | [Törölt felhasználó] | 28 hozzászólás

Fűszervaj készítése házilag!
Ha már unalmasnak találjuk a vajas kenyeret, a boltban előre gyártott vajkrémet, vagy elegünk van a különböző mesterséges ízesítőkkel és ízfokozókkal gazdagított szendvicskrémekből, akkor ne habozzuk magunk házilag elkészíteni szendvicsünk „koronáját.” A fűszervajat nem csak kenyéren, pirítóson lehet fogyasztani, hanem főtt, forró kukoricára is kenhetjük (Németországban szinte hagyomány), valamint tölthetjük húsokba (kijevi csirkemell), vagy tálalhatjuk a főétel mellé és tetejére.Íme, néhány fűszervaj-recept, a klasszikustól a pikánsig, házilag elkészítve.


A klasszikus, zöld fűszervaj

Tegyünk egy tálba 10-15 dekányi puha teavajat, márkázott, vagy házi vajat.

Utolsó hozzászólás

Naszné Mária üzente 7 éve

nagyon finomak és változatosak,köszi

Tovább 

 
Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu