Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Néha a gyermekek nem akkora lelkesedéssel várják a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztását, mint ahogy azt a szülők szeretnék. Sok vélemény születik arról, hogy bizony neveltetés ide-vagy oda, hiába eszik a szülő zöldséget, gyümölcsöt, a gyerek nem eszi meg. Ennek több oka lehet.
Az első ok mindenképpen a neveltetés, még akkor is, ha ezt egy szülő nem ismeri be. A zöldségek, gyümölcsök a legalapvetőbb élelmeink, és amikor ide születik egy lélek, még tiszta testtel, nem hinném, hogy elutasítaná a tiszta élelmiszert, ahogy az anyatejet sem utasítja vissza, bár vannak kivételes esetek, ezeknek főleg lelki, vagy más okai vannak.
|
|
|
Nem kell megijedni! A sóban sütést már évszázadokkal ezelőtt
ismerték, az egyik legjobb módszer az egészben sült szárnyasok, halak,
zöldségek készítésére. Attól sem kell félni, hogy túlsózzuk az ételt, a
sóban sütéstől ugyan nem sósabb, csak porhanyósabb, szaftosabb lesz az
étel. Ruprecht László beavat a titokba.Tovább
Nyáron a hideg, frissítő levesek viszik a prímet. Készítésük
egyszerű, emellett rengetegféle idénygyümölcs és zöldség közül
válogathatunk, némelyiket még főzni sem kell. Könnyű, egészséges, és a
napi gyümölcsadag is kipipálva. Finom, frissítő levesek következnek
sárgadinnyéből meleg nyári napokra.TovábbE-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás