Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Hadarik Rita | 0 hozzászólás
Most láttam a napokban hogy nem csak meggyet, de barackot is lehet kapni már sok helyen. van egy szuper barackos-meggyes pite receptem, szerintem a hétvégére el is készítem. Ha érdekel valakit a recept, nézze meg a linken...
14 éve | Keczánné Macskó Piroska | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
• 4 tojás
• 150 g kristálycukor
• 150 g rétesliszt
• 1 citrom reszelt héja
• 250 g eper
• 220 g tejszín
• habkeményítő
Igazából minden a piskótán múlik, ha az sikerül, nem tudod elrontani. Először is készítsük el a piskótatésztát. A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk külön. A sárgáját a kristálycukorral keverjük habosra, majd apránként keverjük bele a lisztet is, amelyben előzőleg egy kanál reszelt citromhéjat is elkevertünk.
|
|
14 éve | Kulcsár Annamária | 10 hozzászólás
Kuruc pecsenye
Kb 1 cm vastagra szeletelt tarját kicsit megklopfolom, egyik oldalát bekenem mustárral. Teszek hozzá babérlevelet, szemesborsot és annyi olajat, hogy ellepje. Akár 1 hétig is állhat a pácban!!! Ha kiveszem fűszerezem fokhagymával, delkáttal, borssal, sóval.
Kb. fél centisre szeletelt gépsonkát középen kettévágom és belefogom a tarjába, középen kettéhajtom és fogvájóval körbe tűzöm.
paprikás lisztbe forgatom és aranybarnára sütöm.
Edénybe egymásmellé rakom, lehet pörkölt alapban készre főzni, vagy csak vízzel felengedni és úgy főzni.
14 éve | Kulcsár Annamária | 1 hozzászólás
15 dkg lisztet elkeverek 1 tojással, 1 pohár joghurttal, csipetnyi sóval és 1 sütőporral.
Kanállal forró olajba szaggatom, porcukorral meghintem, és lekvárral tálalom!
Jó étvágyat!
Ui: Mi nagyon szeretjük, mert nagyon hamar kész van, így egy-egy vacsorát, vagy reggelit is pótolhat, de a "hirtelenjött" vendégeknek is isteni!!
14 éve | Hadarik Rita | 0 hozzászólás
A mostani Nők lapja konyhában olvastam ezt a receptet, és el is készítettem. Ez saját fotó hozzá. nagyon finom. Ha nincs ribizli, akkor is valamilyen savanykás gyümölcsöt tehetünk rá, pl.málnát, sárgabarackot, esetleg egrest.
A receptet a linkre kattintva nézhetitek meg. Tovább...
14 éve | Hadarik Rita | 0 hozzászólás
Szervusztok, hoztam egy nagyon szuper receptet. Tejfölből kell csepegtetéssel házi krémsajtot készíteni, és aztán abból elkészíteni ezeket a szép színes golyókat. Reggelire a gyerekeknek gyakran elkészítem, de vendégváráshoz sem rossz ötelt.
A receptet itt tudjátok megnézni. Tovább...
Hozzávalók 20-30 darabhoz:
• 40 dkg túró
• 1 citrom reszelt héja
• 2 csomag vaníliás cukor
• 2 evőkanál cukor
• csipet só
• 2 tojás
• 14 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 25 dkg magozott cseresznye
• olaj a sütéshez
A sodóhoz:
• 4 evőkanál cukor
• 1 tasak vaníliás pudingpor
• 8 dl tej
Hozzávalók 20-30 darabhoz:
• 40 dkg túró
• 1 citrom reszelt héja
• 2 csomag vaníliás cukor
• 2 evőkanál cukor
• csipet só
• 2 tojás
• 14 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 25 dkg magozott cseresznye
• olaj a sütéshez
A sodóhoz:
• 4 evőkanál cukor
• 1 tasak vaníliás pudingpor
• 8 dl tej
Az olajat felforrósítjuk, majd olajba mártott kanállal kisméretű, hosszúkás formákat szaggatunk a masszából.
Hozzávalók:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy 22 cm átmérőjű sütőformát baconnel kibélelünk úgy, hogy túllógjon az edényen. A húst a lisztben és a tojásban megforgatjuk, és lerakunk egy sort a kibélelt formába, megszórjuk reszelt sajttal, majd egy sor bacon következik. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalókból tart: hús, piros színű paprika karikázva, bacon, sajt, hús, zöld paprika, bacon, sajt...
14 éve | Czabány Ilonka | 2 hozzászólás
Túrógombóc másképp
Hozzávalók: 50 dkg túró, 4 tojás, 10 dkg
cukor, 7 ek. búzadara, 2 ek. liszt, meggy
vagy eper, olaj, 10 dkg zsemlemorzsa, a
tálaláshoz tejföl, ízlés szerint porcukor.
Elkészítés: A túrót összetörjük villával,
majd összedolgozzuk a tojással, cukorral,
liszttel, búzadarával. Letakarva a hűtőbe
tesszük 3 órára pihenni (vagy akár
8 órára, az még jobb). A szépen megdagadt
masszából nedves kézzel diónyi gombócokat formálunk úgy, hogy mindegyik
közepébe egy-egy szem meggy
vagy eper kerüljön.
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás