Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

Most láttam a napokban hogy nem csak meggyet, de barackot is lehet kapni már sok helyen. van egy szuper barackos-meggyes pite receptem, szerintem a hétvégére el is készítem. Ha érdekel valakit a recept, nézze meg a linken...

network.hu

network.hu

 

Hozzávalók:
• 4 tojás
• 150 g kristálycukor
• 150 g rétesliszt
• 1 citrom reszelt héja
• 250 g eper
• 220 g tejszín
• habkeményítő

Igazából minden a piskótán múlik, ha az sikerül, nem tudod elrontani. Először is készítsük el a piskótatésztát. A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk külön. A sárgáját a kristálycukorral keverjük habosra, majd apránként keverjük bele a lisztet is, amelyben előzőleg egy kanál reszelt citromhéjat is elkevertünk.

Utolsó hozzászólás

Pócsi Sándorné üzente 14 éve

ÉN Megsüzötem nagyon finom volt

Tovább 

 

Kuruc pecsenye

 

Kb 1 cm vastagra szeletelt tarját kicsit megklopfolom, egyik oldalát bekenem mustárral. Teszek hozzá babérlevelet, szemesborsot és annyi olajat, hogy ellepje. Akár 1 hétig is állhat a pácban!!! Ha kiveszem fűszerezem fokhagymával, delkáttal, borssal, sóval.

Kb. fél centisre szeletelt gépsonkát középen kettévágom és belefogom a tarjába, középen kettéhajtom és fogvájóval körbe tűzöm.

paprikás lisztbe forgatom és aranybarnára sütöm.

Edénybe egymásmellé rakom, lehet pörkölt alapban készre főzni, vagy csak vízzel felengedni és úgy főzni.

Utolsó hozzászólás

nagy gizella üzente 14 éve

Köszi a receptet,biztos finom!Én is megcsinálom.

Tovább 

15 dkg lisztet elkeverek 1 tojással, 1 pohár joghurttal, csipetnyi sóval és 1 sütőporral.

Kanállal forró olajba szaggatom, porcukorral meghintem, és lekvárral tálalom!

 

Jó étvágyat!

 

Ui: Mi nagyon szeretjük, mert nagyon hamar kész van, így egy-egy vacsorát, vagy reggelit is pótolhat, de a "hirtelenjött" vendégeknek is isteni!!

Utolsó hozzászólás

Ongai Tiborné üzente 14 éve

Megcsináltam! Graham-búzalisztből és egy csipet étkezési szódabikarbónával a sütőpor helyett.Nagyon finom lett.Ez egyszerű,olcsó,mégis jó étel!!Gratulálok.

A mostani Nők lapja konyhában olvastam ezt a receptet, és el is készítettem. Ez saját fotó hozzá. nagyon finom. Ha nincs ribizli, akkor is valamilyen savanykás gyümölcsöt tehetünk rá, pl.málnát, sárgabarackot, esetleg egrest.

A receptet a linkre kattintva nézhetitek meg. Tovább...

 

network.hu

Szervusztok, hoztam egy nagyon szuper receptet. Tejfölből kell csepegtetéssel házi krémsajtot készíteni, és aztán abból elkészíteni ezeket a szép színes golyókat. Reggelire a gyerekeknek gyakran elkészítem, de vendégváráshoz sem rossz ötelt.

 

A receptet itt tudjátok megnézni. Tovább...

 

network.hu

network.hu

 Hozzávalók 20-30 darabhoz:

• 40 dkg túró
• 1 citrom reszelt héja
• 2 csomag vaníliás cukor
• 2 evőkanál cukor
• csipet só
• 2 tojás
• 14 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 25 dkg magozott cseresznye
• olaj a sütéshez

A sodóhoz:

• 4 evőkanál cukor
• 1 tasak vaníliás pudingpor
• 8 dl tej

Hozzávalók 20-30 darabhoz:

• 40 dkg túró
• 1 citrom reszelt héja
• 2 csomag vaníliás cukor
• 2 evőkanál cukor
• csipet só
• 2 tojás
• 14 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 25 dkg magozott cseresznye
• olaj a sütéshez

A sodóhoz:

• 4 evőkanál cukor
• 1 tasak vaníliás pudingpor
• 8 dl tej

Az olajat felforrósítjuk, majd olajba mártott kanállal kisméretű, hosszúkás formákat szaggatunk a masszából.

Utolsó hozzászólás

Fekete Lászlóné Anna üzente 14 éve

Hasonlót én is szoktam készíteni, sodó nélkül, de így sokkal finomabb lehet!

Tovább 

network.hu

 

Hozzávalók:
  • 1 kg csirkemell
  • bors
  • bacon
  • liszt
  • 3 tojás
  • 20-20 dkg reszelt trappista és füstölt sajt
  • 1-1 piros és zöld paprika
  • 2 dl tejföl
  • Elkészítés:

    A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy 22 cm átmérőjű sütőformát baconnel kibélelünk úgy, hogy túllógjon az edényen. A húst a lisztben és a tojásban megforgatjuk, és lerakunk egy sort a kibélelt formába, megszórjuk reszelt sajttal, majd egy sor bacon következik. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalókból tart: hús, piros színű paprika karikázva, bacon, sajt, hús, zöld paprika, bacon, sajt...

Utolsó hozzászólás

napholcz Aranka üzente 14 éve

Kifogom próbálni nagyon jól néz ki.

Tovább 

Túrógombóc másképp 
Hozzávalók: 50 dkg túró, 4 tojás, 10 dkg 
cukor, 7 ek. búzadara, 2 ek. liszt, meggy 
vagy eper, olaj, 10 dkg zsemlemorzsa, a 
tálaláshoz tejföl, ízlés szerint porcukor. 
Elkészítés: A túrót összetörjük villával, 
majd összedolgozzuk a tojással, cukorral, 
liszttel, búzadarával. Letakarva a hűtőbe 
tesszük 3 órára pihenni (vagy akár 
8 órára, az még jobb). A szépen megdagadt 
masszából nedves kézzel diónyi gombócokat formálunk úgy, hogy mindegyik 
közepébe egy-egy szem meggy 
vagy eper kerüljön.

Utolsó hozzászólás

Mózes Mária üzente 14 éve

Nagyon jó,sose probáltam gyümölccsel,de most kiprobálom-köszi az ötletet

Tovább 

9W2Faz , [url=http://ieccaixpafxq.com/]ieccaixpafxq[/url], [link=http://qplzbuailywt.com/]qplzbuailywt[/link], http://zokaufpehcpi.com/

Utolsó hozzászólás

Hajnal László üzente 14 éve

Érdekes összeállítás!

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Linzer_adventre_2195273_8075_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu