Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

network.hu

 Szinte egy óra alatt elkészíthető ez a remek nyár végi körtés szilvakompót, amely finom vörösborral van ízesítve!

Hozzávalók:

1 kg érett szilva, 1 kg vilmoskörte, 1 kg befőző cukor, 2 rúd fahéj, 10 szem szegfűszeg, 3 l vörösbor, 3 kanál vörösborecet.

A szilvát kimagozzuk, megmossuk, és négy részbe vágjuk. A vörösbort egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget, és a vörösborecetet majd az egészet felforraljuk. Beletesszük a gyümölcsöket és újra felforraljuk, majd a végén üvegekbe töltjük, lezárjuk és 15 percre 75 fokos dunsztba rakjuk.

Utolsó hozzászólás

Buchmüller Nándorné üzente 14 éve

Köszönöm,finom lehet,ki fogom próbálni!!!P,Ági

Tovább 

Akkor kérésre jöjjön, hogy mivel töltöttem mega  pitát. A csirkemell egészen egyszerű, görög fűszerkeverékben megforgattam a csirkedarabkákat, és olíva olajon megpirítottam. A tzatzikit ebben az esetben feta sajttal dúsítottam, mert mi így jobban szeretjük. Mellé friss saláta, paradicsom volt

A teljes recept itt olvasható: Csirkés gíros pitaban

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

OSVÁTH ILONA üzente 14 éve

Gyermekeim Görögország-i útjuk során szinte naponta ezt fogyasztották az elmondottak szerint.Boldog vagyok,hogy megkaphattam a recepjét,így legközelebbi jelzett látogatásuk alkalmával elkészíthetem és örömet szerzek segítségetekkel neki.Őszinte köszönő barátsággal.Ilike.

 

network.hu

 Hozzávalók 10 szelethez: 20-25 deka babapiskóta, negyed kiló mascarpone, 3 tojás, 6 evőkanál cukor, 2 és fél deci tej, 3 deci jó erős presszókávé, fél deci amaretto likőr, csipet só, kakaó a tálaláshoz.

  • Majdnem úgy készül, mint az egyszerű tiramisu, csak éppen főzünk hozzá fagyialapot úgy, hogy a tojássárgákat egy kis lábosban felhabosítjuk a cukorral, felöntjük tejjel, és lassú tűzön, folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg be nem sűrűsödik.
  • Utolsó hozzászólás

    Pálffyné Erika üzente 14 éve

    Kipróbálom, de este, mert ha délelőtt csinálnám, nem lenne ideje bekerülni a mélyhűtőbe, talán még a sima részébe se:)

    Tovább 

    network.hu

     

    Itt a forró a nyár, a szabadtéri sütés-főzés ideje. A közös grillezés minden alkalommal különleges társasági esemény, amelyet érdemes jól előkészíteni, aztán mehetünk ki a szabadba.

    Fedezd fel újra a sertéshúst!

    A sertéshús az utóbbi időben egyre jobban kiszorul a mindennapok étkezéséből. Kár érte, mert valójában az egyik legízletesebb húsfajta. Annak a tévhitnek a kialakulásában, hogy a disznóhús egészségtelen, nagyban közrejátszik, hogy a legtöbben nem tudják megfelelően elkészíteni.

    Utolsó hozzászólás

    Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve

    Ahogy Nálad is ott a paprike a hús mellett, én a grillzöldséget ajánlom, igaz ahoz tárcs akell, vagy grill fólia. A grillzöldség receptje: kell hozzá mindenféle létező zöldség egyenlő szeletekre (karikákra) vágva; tökfélék (cukkini, patisszin, uborka, padlizsán főzőtök), paradicsom, paprika, hagymák, gomba sárgarépa, gyökér, retek, srb, kinél mi van otthon. Sütés előtt lesózom, picit borsozom meghintem Worcestershire szósszal, balzsamecettel, és olíva olajjal; ez utóbbi 3-t kilehet váltani szójaszósszal, borecettel, saláta olajjal. Jól átforgatom, legalább 1 órát a hűtőben pihentetem, és megsütöm. Sütéskor jól le kell csepegtetni, a leve kitűnő mártogatós, vagy salátalé lesz. Mindenki úgy süti, ahogy szereti; puhán al dente, vagy roppanósra. Jó étvágyat!

    Tovább 

    network.hu

     Hozzávalók: 1,5 kg magozott sárgabarack, 50 dkg befőzőcukor extra 2:1, 30 dkg kristálycukor, 1 csomag dzsemfix 3:1, 1 citrom kifacsart leve, 10 dkg fehér csoki.

    A barackot forró víz alatt mosd meg, héját vékonyan hámozd le, vágd félbe, majd magozd ki. A cukorral, a befőzőcukorral lassú tűzön forrald össze, majd merülőmixerrel keverd át. Add hozzá a dzsemfixet, a citrom kifacsart levét, és ismét forrald fel, a keletkező habot folyamatosan kapargasd le róla.  
    Add hozzá a darabokra tördelt fehér csokit, és töltsd üvegekbe.

    Utolsó hozzászólás

    [Törölt felhasználó] üzente 14 éve

    Köszönöm ki fogom probálni.

    Tovább 

    Sajnos, idén sem mentünk Görögországba, ezért a minap készítettem bánatomban egy pita kenyeret, azaz egyszerre nyolcat is. SZépen olyanok lettek, ahogyan a nagykönyvben meg van írva, de azért rá kellett jönni a trükkjére. Hússal, tzatzikivel és paradicsommal töltöttem meg, és pesze vígasztal, hogy azért a Balcsira megyünk nemsoká.

    Pita kenyér receptje itt olvasható...

     

    network.hu

    Utolsó hozzászólás

    Hadarik Rita üzente 14 éve

    szervusztok! Elnézést, hogy csak most jelentkezek, de annyi minden volt az utóbbi hetekben. Képzeljétek, ősztől még a TV paprikában is benne leszek egy tehetségkutató versenybe, és hát ez nagyon sok időt elvett. Új bejegyzésként megy a hús és a tzatziki receptje.

    network.hu

     Torta is, és hideg is, kell ennél kényeztetőbb édesség a nagy melegben?

    Hozzávalók egy 18 cm átmérőjű tortához:

    • 10 dkg liszt
    • 10 dkg vaj
    • 10 dkg cukor
    • 2 egész tojás
    • 1 teáskanál sütőpor
    • 50 dkg málna
    • 3 dl tejszín
    • 5 evőkanál cukor

    A felolvasztott vajat keverjük habosra a cukorral, adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd az egész tojásokat. Kivajazott, kilisztezett (18 cm átmérőjű) tortaformában, 180 °C-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt süssük aranybarnára, ha kihűlt, vágjuk ketté.

    Utolsó hozzászólás

    Gál Irén üzente 14 éve

    Guszta, ha itt lenne is, késő lenne:)

    Tovább 

    A crostata egy olasz sütemény. Alapvetően omlós tészta és gyümölcs alkotja. Többnyire tortának sütik, de ez most aprósütemény lett. Csak ajánlani tudom, főleg most sárgabarackból nagyon finom.

    Recept itt olvasható

     

    network.hu

    Utolsó hozzászólás

    Buchmüller Nándorné üzente 14 éve

    Nagyon fincsi lehet!!! Köszönöm!!Ki fogom próbálni!!!
    Üdv,Ági

    Pörköltnek tűnő, és majdnem az, viszont telis-tele zöldségekkel, és ezáltal édeskés íz világú étel. Mi bulgur quinoa keverékkel ettük, ami meglepően nagyon finom, és jó párosítás.

    Recept itt olvasható...

     

    network.hu

    network.hu

     

    Hozzávalók kb. 8 személyre:

    Utolsó hozzászólás

    Kónya János üzente 12 éve

    Ez a legfinomabb ételek egyike!!!

    Tovább 

     Frissebb bejegyzések

    Régebbi bejegyzések 

    Ez történt a közösségben:

    Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

    Linzer_adventre_2195273_8075_s

    Szólj hozzá te is!

    Impresszum
    Network.hu Kft.

    E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu