Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

 

network.hu

 

hozzávalók 4 főre
  • 35 – 40 szép nagy bodzavirág
  • 4l víz
  • 3-4 db bio citrom
  • 8 dkg borkősav
  • 4 kg cukor
  • 1 kk Na-benzoát
elkészítés
  1. A virágokat és a citromot megmossuk.
  2. Citromot felkarikázzuk.
  3. Nagyobb edénybe tesszük őket. Felöntjük, a vízzel és belekeverjük a borkősavat.
  4. 3 napig ázni hagyjuk, időnként megkeverjük.
  5. 3 nap múlva leszűrjük, belekeverjük a cukrot és a Na-benzoátot.
  6. Üvegekbe töltjük, és mikor kint a hó esik, elővesszük:-).

Tovább 

Ittjartam.hu: szálloda értékelések és étterem vélemények egy honlapon. Szeretnéd kideríteni, hogy mely szállásra ildomos menned, milyen vendéglőbe éri meg vacsorázni? Honlapunkon olyan semleges látogatók véleményét szedtük össze teneked, amelyek alapján egyszerűen elkerülheted a kellemetlen élményeket. A turisztikában elengedhetetlenül lényeges hogy tökéletes szintű szolgáltatást kapj, ellenben lehetetlen előzőleg meghatározni, hogy a szimpatikusnak látszó vendéglőben, vagy szálláshelyen kétségkívül azt kapod, amit vársz.

Tovább 

 

 

network.hu

 

 

Örömmel látom, hogy egyre többen vagyunk, akik felismertük az mlmdiszkontban rejlő lehetőségeket!
Az országos kiszállítás is elindult, így most már semmi akadálya annak, hogy építsük a csapatunkat.


A franchise tagoknak már csak egyetlen tennivalója van, hogy az összegyűjtött pontjaikat jóváírjuk és jogosultak legyenek ajándék tagokra a következő hónapban: minél előbb leadni az e havi rendelésüket. Aki ezt még nem tette meg, a Szállítási feltételek közt megtalálja a májusi rendelés feladási határidőket.

Tovább 

 

network.hu

A végsőkig lecsupaszított piacon végre megjelenik a tavasz első hírnöke: a medvehagyma (allium ursinum). A magyar gasztronómiába pár éve berobbant növény töretlen népszerűségét talán épp ez a pionír szerep okozza. Friss, zamatos, tele az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával.

 

Ízre a fokhagyma és a snidling ügyes keveréke. Lehet belőle levest készíteni, ízesíthetünk vele bármilyen főételt, készíthetünk vele fűszervajat, jó körözöttbe, tökéletes tésztákba, szószokba, salátákba.

Utolsó hozzászólás

Bognár Tünde üzente 11 éve

ahol dolgozom étteremben most elég sokat használjuk..jóformán minden ételbe beleteszik :) nagyon finom ételeket lehet belőle csinálni :)

Tovább 

 

network.hu

 

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 db csirkecomb /nekem 6 db nagy felsőcomb volt/
  • 1,5 kg burgonya
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 4-5 levél medvehagyma
  • 1 kávéskanál cayenne bors
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • 2 kávéskanál csípős paprika pehely /durvára morzsolt chili /
  • ételízesítő
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés:

A csirkecombokat sózzuk, cayenne borssal, ételízesítővel, szárnyas fűszerrel, köménnyel, paprika pehellyel fűszerezzük.

Utolsó hozzászólás

OSVÁTH ILONA üzente 11 éve

Hát ez a recept igazi gasztronómiai íz orgia lehet.ki is próbálom ahogy kapok medvehagymát.

Tovább 

Webes ételrendelés hazánk összes részén: Falatozz.hu. Pizzarendelés Budapesten és országszerte. Amennyiben nem pesten tartózkodik ebben az esetben a lakhelyed szerinti városban, amennyiben pesti vagy ekkor kerületenként is kereshetsz. Ha portálunkon rendeled meg az ebéded, vagy vacsorád, ebben az esetben jelenleg egy tökéletes tábla számítógépet kaparinthatsz meg havonta. Ne hagy ki az esélyt, megéri benézni és enni! Hamburgerek, magyaros étkek, pizzák és ritkaságok egyaránt fellelhetők a kínálatunkban.

Tovább 

Kifőztük gyerekklub

 

 

A Kifőztük gasztromagazin gyerekklubot indít. A sütés-főzés iránt érdeklődő 7-16 éves gyerekek, fiatalok jelentkezését és fotóval illusztrált receptjeit várjuk.

A receptek felkerülnek a Kifőztük weboldalára és facebookoldalára, a legjobbak pedig bemutatkoznak az újságban is. Nézzék meg az eddigi legjobbakat itt.

A klubtagságra egy saját fotókkal illusztrált saját (nem szakácskönyvből vagy receptújságból szó szerint kimásolt!) recept beküldésével lehet jelentkezni.

Tovább 

 

network.hu

 

Hozzávalók 4 fő részére:

  • 1 l tej
  • 10 dkg cukor
  • 10 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • csipetnyi só

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A tojásokat törd fel egy tálba, és szórd bele a cukrot és a vaníliás cukrot. Addig keverd, míg habos nem lesz. A tejet forrald fel a csipetnyi sóval, és folytonos keverés közben, kis lángon add hozzá a cukros-tojásos masszát. Akkor jó, amikor teljesen összeáll az egész túrószerűvé.

Utolsó hozzászólás

Keczánné Macskó Piroska üzente 11 éve

Garantálom,hogy finom! Lehet még tenni bele bármilyen aszalt gyümölcsöt, amitől még jobb lesz!

Tovább 

Húsvéti süti: Rumos-kókuszos tortácskák fehér csokoládéval


Mutatós és nagyon finom húsvéti vendégváró tortát mutatunk, amit ráadásul a kezdők is simán meg tudnak csinálni.

Tovább

 9 finom és mutatós húsvéti előétel

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

9 finom és mutatós húsvéti előétel
Fontos, hogy az ünnepi étel olyan előétellel induljon, amely látványos, könnyű és finom. A következőkben néhány a hagyományostól eltérő, kreatív receptet mutatunk be!
Tovább

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu