Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

 

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

 

Oszd meg a Facebookon

 

Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!

 

www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

www.szaffinafuszerkonyhaja.com


network.hu

Havas hegycsúcsok a Mont Blanctól a Mount Everestig:

 

A recept megegyezik a kókuszos sütiével. Hegycsúcsokat formázhatunk, citromfacsaró segítségével. Némelyik hegyet épp csak ellepi a hóréteg, másokat pedig beborít, ugye milyen szép?

 

Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!

 

 

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon! Oszd meg a Facebookon

 

www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

www.szaffinafuszerkonyhaja.com


network.hu

Tovább 

 

 

network.hu

Hozzávalók:
Kb. 1,3 kg libaaprólék (pl. szárnytő, nyaka, zúza, szív), 35 dkg leveszöldség (sárgarépa, fehérrépa), 10 dkg zellergumó, 10-10 dkg (mélyhűtött) zöldborsó és gomba, 1 nagy vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál egész feketebors (teatojásba zárva), 1 kis babérlevél, 1 teáskanál lestyán, 1/2 mokkáskanál őrölt szerecsendió; a rizshez: 35 dkg (basmati) rizs, 4-5 evőkanál libazsír, 1 kis vöröshagyma, őrölt fekete bors (bővebben mint más esetben), 2 csokor petrezselyem, só

 

 

Elkészítés:
Az aprólékot megtisztítjuk, langyos vízben megmossuk, fazékba téve 1,5 liter vízzel felöntjük.

Tovább 

 

Azt tudjuk milyen finom az alma és a szőlő önmagában, vagy préselve, turmixolva, de néha úgy készítjük el, hogy megmaradnak a maradványok, pl: héj, csutka, amit rendszerint kidobunk. Pedig azokban is ott van a vitamin!

 

Készíthetünk csak alma teát, a megmaradt héjból, és csutkából, felfőzzük pár percig annyi vízzel, amennyi ellepi, és beízesítjük szegfűszeggel, gyömbérrel, és fahéjjal. Ha többféle különböző almafajtának a maradványából készítjük, pl: savanykás, édes, zöld, sárga, piros, még finomabb!

Tovább 

Töltsd le a C-vitamin könyvemet ingyenesen! A C-vitaminról írok, hatásáról, és amit róla érdemes tudni! Honnan ered a C-vitamin és miért éppen aszkorbinsav a tudományos elnevezése? Miért jó számunkra, miért szükséges? Valójában mennyire van szüksége a szervezetnek? És miben található meg természetes formában? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is eltudják olvasni!


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/2011/02/konyvajanlo-nagy-szaffina-c-vitamin.html

 

Videós kedvcsináló a C-vitamin könyvhöz

 

Örömmel jelentem, be következő e-bookom elkészültét!

 

Rövid, tömör, és aktuális témába vágó!

Tovább 

 

Erősíti a szívet, a gyenge szívizomzatot serkenti. Oldja a szorongató érzést, szívdobogást, szívkoszorúér rohamokat. Érelmeszesedés, agyér bántalmak, magas vérnyomás, vérkeringési panaszok esetén javallt gyógyír.

 

Érett galagonyákat szedjünk, erre a mostani időszak a legalkalmasabb. Nyersen, önmagában is ehető, és finom, de készíthetünk belőle szíverősítő teát is. Két kávéskanálnyit forrázunk le, 2 dl tisztított vízzel. A levele is felhasználható, vegyesben a bogyóval.

Utolsó hozzászólás

Kissné Magdi üzente 11 éve

Nagyon köszönöm a cikket és a kedvenc versemet.....Üdv.: Magdi

Tovább 




Ősz derekán szedjük meg azokat a gyógynövényeket, melyekkel gazdagít minket a természet. Mi is kimentünk a hétvégén és szedtünk bicskét, galagonyát, és kökényt. Egy kis vaddisznóhoz is volt ”szerencsénk” az erdőben sétálva. Ha most megszedjük a gyógynövényeket, megfelelően feltudunk készülni a téli hónapokra, hogy feltankoljuk a szervezetünket C-vitaminnal.


Csipkebogyó, azaz bicske, C-vitamin. tartalma igen magas.

Utolsó hozzászólás

Gál Irén üzente 11 éve

Akkor a legjobb mikor már a dér megcsipte. Csak nagyüzemileg szedik a csipkét már aug-szept. feldolgozásra, gyógyszertárakba, konzervgyárba, csipkeiznek.

Tovább 

 

Készítsünk együtt tökös ételeket! Szelleműző leves, Halloween torta, tökös puding, tökfőzelék, és tökös gombócok várnak a blogon videóban! Megnézheted, hogyan készülnek el ezek a finomságok, így te is elsajátíthatod ezeket könnyedén! Nem kell más, csak egy jó éles kés, tök, és fűszerek! : ) És mind ezt nyersen! Egy kis kedvcsináló zene a tökös ételekhez! : )

 

www.youtube.com/embed/9g8Ja9-ergI

 

Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!

Tovább 

Móricz János kutatásainak múltja, jelene és jövője (avagy az aranykori tudás iránti sóvárgásunk csapdája) – Előadás

 

network.hu

Móricz János életútjának rövid összefoglalása, Az ecuadori Táltosok-barlangjának titka, Móricz János őstörténet-elméletének újraértelmezése, Egy lehetséges bizonyíték a fémkönyvtár létezésére, Az ecuadori kutatások folytatása.

 

Előadó: Varga Zoltán

43 éves geológus, a Móricz János Kulturális Egyesület elnöke.

Tovább 

 

Újra beindul a tök szezon!

 

Készíthetünk finom ételeket belőle, vagy díszíthetjük vele otthonunkat, készíthetünk Halloween tökmécsest is, holnap láthatjátok a videómat!

 

Mire is jó a tök?

 

Gyulladáscsökkentő, vizelethajtó, hashajtó, nyugtató, féregűző. Gyulladáscsökkentő hatása főleg az emésztőrendszerre, a belekre érvényesül. Nehéz emésztés, fekély, vastagbélgyulladás, hasmenés, vagy épp ellenkezőleg székrekedés, veseelégtelenség, álmatlanság, vagy bélparaziták esetében gyógyászati szempontból is alkalmazható.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu