Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
12 éve | Nagy Szaffina | 2 hozzászólás
Tegnap barátaink voltak nálunk és számunkra készítettem ezt a nagyon egyszerű finomságot. Összetevőkben sem kell hozzá sok minden, gazdaságos, hipp-hopp elkészül, egészséges, és nagyon finom, édes. Kell ennél több?
3 db érett banánból, egy csomag kókuszőrleményből, és 3-4 evőkanál áztatott mazsolából, és frissen facsart citromlevéből készítettem. A kókuszt megdaráltam finom szemcsésre, és összekevertem minden hozzávalót. Kevés sztíviát adtam még hozzá, de alapvetően a mazsola és leve, és a banán nagyon édes.
a tésztához:
50 dkg liszt
20 dkg zsír
3 evőkanál cukor
3 tojás sárgája
2 dkg élesztő/ vagy egy tasak instant élesztő
1/2 cs. sütőpor
1 csipet só
1/2 citrom reszelt héja
és annyi tej, hogy jól nyújtható legyen a tészta
a töltelékhez:
3 tojásfehérje
20 dkg darált dió
15 dkg porcukor
1 vaniliáscukor
1/2 citrom reszelt héja, és egy kcsi a levéből is
vegyes gyümölcs lekvár ( 1-1.5 40 dkg-os üveg)
1.A lisztet, cukrot, porélésztőt, sütőport, sót, citromhéjat összekevered, elmorzsolod a zsírral, és összegyúrod a tojássárgákkal, és némi tejjel, hogy könnyen nyújtható tésztát kapj.
|
|
Ritka az olyan játék, ahol szinte mindenki nyerhet.
A nagy internetes receptversenyben több mint 1000 nyeremény többszáz hobbi- és profi szakácsot, háziasszonyt és ínyencet mozgat meg nap mint nap. Ne maradj le a nyereményekről, növeld Te is a receptek számát, vagy csak szavazz a több mint 500 recept egyikére.
A Delimano Chef receptversenyben kétféle részvételi lehetőség van.
A séfek versenyén azok vehetnek részt, akik receptjeiket feltöltik, megosztják és ösztönözni szeretnék az érdeklődőket arra, hogy kipróbálják az adott receptet.
12 éve | Nagy Szaffina | 0 hozzászólás
Olyan kiemelkedő személyekkel beszélgetünk, akik sokat tesznek másokért, életük, elhivatottságuk, mások segítésén alapszik, így önmaguk is sokat fejlődnek. Beszélgetni fogunk egészségről, a férfi agyról, a férfiak gondolatairól, számmisztikáról, jógáról, készítünk ételt a konyhában, ismertetünk férfiaknak (és nőknek) könyvet, és bemutatjuk az ismert vegán és vegetáriánus férfiakat.
Ez a hét a férfiaké! De nem csak őket várjuk! Szeretnénk jobban megismerni őket?
Bazsalikomkrémes csirke
Hozzávalók 4-6 személyre:
4-6 kicsontozott csirkemell
3 evőkanál liszt
frissen őrölt fekete bors és só
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál vaj
A bazsalikomkrém mártáshoz:
1 evőkanál vaj
2 gerezd fokhagyma
125 ml csirkehúsleves-alap
125 ml tejszín
néhány csepp citromlé
2 evőkanál finomra aprított friss bazsalikom
1 evőkanál finomra aprított friss petrezselyem
1 csésze reszelt parmezán sajt
frissen őrölt bors
só
Elkészítése:
A lisztet keverjük össze a sóval, borssal, majd egyenletesen forgassuk bele a keverékbe a csirkét.
12 éve | Nagy Szaffina | 0 hozzászólás
Közeleg a karácsony, a lázas készülődések, sütemény receptek csere-beréje, ajándékok beszerzése. Mi ehhez szeretnénk segítséget adni! Hálánk és szeretetünk jeléül ajándékba adunk egy Karácsonyi Ajándék Ötletek könyvet és egy karácsonyi diós torta videó receptet.
A könyvben 55 kreatív ajándék található, sablonokkal, képekkel, több mint 80 oldalon. Bővebb leírást találhatsz a könyvről ITT.
A karácsonyi diós torta igazi meglepetés, mikulásként várlak a képernyő elé, 20 perc interaktív tortakészítés videó közben!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás