Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

 

Tegnap barátaink voltak nálunk és számunkra készítettem ezt a nagyon egyszerű finomságot. Összetevőkben sem kell hozzá sok minden, gazdaságos, hipp-hopp elkészül, egészséges, és nagyon finom, édes. Kell ennél több?

 

3 db érett banánból, egy csomag kókuszőrleményből, és 3-4 evőkanál áztatott mazsolából, és frissen facsart citromlevéből készítettem. A kókuszt megdaráltam finom szemcsésre, és összekevertem minden hozzávalót. Kevés sztíviát adtam még hozzá, de alapvetően a mazsola és leve, és a banán nagyon édes.

Utolsó hozzászólás

Réz Katalin üzente 12 éve

Szuper ötlet! Köszi! (Nekem is vannak gyümölcsbomba ötleteim és receptjeim, majd egyszer felteszem (:)

Tovább 

 Habos diós rolni

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás


Hozzávalók

a tésztához:

50 dkg liszt

20 dkg zsír
3 evőkanál cukor
3 tojás sárgája
2 dkg élesztő/ vagy egy tasak instant élesztő
1/2 cs. sütőpor
1 csipet só
1/2 citrom reszelt héja
és annyi tej, hogy jól nyújtható legyen a tészta


a töltelékhez:


3 tojásfehérje

20 dkg darált dió
15 dkg porcukor
1 vaniliáscukor
1/2 citrom reszelt héja, és egy kcsi a levéből is
vegyes gyümölcs lekvár ( 1-1.5 40 dkg-os üveg)

Elkészítés

1.A lisztet, cukrot, porélésztőt, sütőport, sót, citromhéjat összekevered, elmorzsolod a zsírral, és összegyúrod a tojássárgákkal, és némi tejjel, hogy könnyen nyújtható tésztát kapj.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Finom süti,többször sütöttem már.Edit.

Tovább 

 

Ritka az olyan játék, ahol szinte mindenki nyerhet.


A nagy internetes receptversenyben több mint 1000 nyeremény többszáz hobbi- és profi szakácsot, háziasszonyt és ínyencet mozgat meg nap mint nap.  Ne maradj le a nyereményekről, növeld Te is a receptek számát, vagy csak szavazz a több mint 500 recept egyikére.


A Delimano Chef receptversenyben kétféle részvételi lehetőség van.


network.hu

 

A séfek versenyén azok vehetnek részt, akik receptjeiket feltöltik, megosztják és ösztönözni szeretnék az érdeklődőket arra, hogy kipróbálják az adott receptet.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én most sajnos kihagyom de érdekes ötleteket adott,köszönöm!

Tovább 

Olyan kiemelkedő személyekkel beszélgetünk, akik sokat tesznek másokért, életük, elhivatottságuk, mások segítésén alapszik, így önmaguk is sokat fejlődnek. Beszélgetni fogunk egészségről, a férfi agyról, a férfiak gondolatairól, számmisztikáról, jógáról, készítünk ételt a konyhában, ismertetünk férfiaknak (és nőknek) könyvet, és bemutatjuk az ismert vegán és vegetáriánus férfiakat.

 

Ez a hét a férfiaké! De nem csak őket várjuk! Szeretnénk jobban megismerni őket?

Tovább 

 Bazsalikomkrémes csirke

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Bazsalikomkrémes csirke

Egy ízletes és igazán könnyű, csirkéből készített recept, amelyben a foghagyma és bazsalikom fantasztikus párost alkotnak.

Bazsalikomkrémes csirke

Hozzávalók 4-6 személyre:

  • 4-6 kicsontozott csirkemell

  • 3 evőkanál liszt

  • frissen őrölt fekete bors és só

  • 1 evőkanál olívaolaj

  • 1 evőkanál vaj

A bazsalikomkrém mártáshoz:

  • 1 evőkanál vaj

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 125 ml csirkehúsleves-alap

  • 125 ml tejszín

  • néhány csepp citromlé

  • 2 evőkanál finomra aprított friss bazsalikom

  • 1 evőkanál finomra aprított friss petrezselyem

  • 1 csésze reszelt parmezán sajt

  • frissen őrölt bors

Elkészítése:

  1. A lisztet keverjük össze a sóval, borssal, majd egyenletesen forgassuk bele a keverékbe a csirkét.

Utolsó hozzászólás

OSVÁTH ILONA üzente 12 éve

Mindig valami újat tanulok amikor elolvasom ajánlataitokat.Köszönöm.

Tovább 

network.hu

 

Szent ünnep van, gyújtsd a lángot,
Dúdolj boldog dallamot, kívánj szívből szép világot,
Kívánj békés holnapot, lásd a mosolyokon át a gyönyörű csodát,
A szívek fénylő angyalát, égen földön várnak ránk.

Utolsó hozzászólás

kapusi maria üzente 12 éve

Koszi ! B.U.E.K.

Közeleg a karácsony, a lázas készülődések, sütemény receptek csere-beréje, ajándékok beszerzése. Mi ehhez szeretnénk segítséget adni! Hálánk és szeretetünk jeléül ajándékba adunk egy Karácsonyi Ajándék Ötletek könyvet és egy karácsonyi diós torta videó receptet.

 

A könyvben 55 kreatív ajándék található, sablonokkal, képekkel, több mint 80 oldalon. Bővebb leírást találhatsz a könyvről ITT.

 

 

A karácsonyi diós torta igazi meglepetés, mikulásként várlak a képernyő elé, 20 perc interaktív tortakészítés videó közben!

Tovább 

network.hu

 

hozzávalók 4 főre
  • 1 kg liszt
  • 30 dkg margarin
  • 30 dkg cukor
  • 5 tojás (3 a tésztába, 1 a díszítéshez és 1 a kenéshez)
  • 25 dkg méz
  • 2 kk (nem mokkás!) őrölt gyömbér
  • 2 kk őrölt szegfűszeg
  • 1 kk őrölt narancshéj (szárított vagy friss reszelt narancshéj, fehér rész nélkül)
  • 2 kk őrölt fahéj
  • 3 kk szódabikarbóna
  • 12 dkg porcukor (a díszítéshez)
elkészítés
  1. Összekeverjük a lisztet a szódabikarbónával.
  2. A mézet és a fűszereket összefőzzük, majd hozzáadjuk a margarint, és addig kevergetjük, amíg kihűl.

Utolsó hozzászólás

Sinkoviczné Judit üzente 12 éve

Nem tudom miért nem lehet kinyomtatni ezeket a recepteket ??

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu