Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

Nyári melegben a cukros italok helyett a legjobb alternatíva, ha gyümölcsturmixokat fogyasztunk. Lehetőségeinknek csak a fantáziánk szab határt.

 

Tavaly külön bejegyzést írtunk az általunk fogyasztott koktélokról. Ide kattintva elérheted őket.

 

Ribizlit és meggyet fele – fele arányban összeturmixolunk és már fogyaszthatjuk is. Hűsít, regenerál és a gyümölcsöknek köszönhetően jótékony hatást fejt ki az emésztésre.

 

Egészségre gyakorolt hatása:

 

Meggy: Magas az A-vitamin tartalma.

Tovább 

 afimdZdIKZbdUQ

13 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

bXIUx8 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Sziasztok! a k. az evőkanalat jelent.Bocsika a rövidítésért! Üdv.:Erika

 

Hogyan készüljünk a nyaralásra?

 

Mit vigyünk magunkkal?

 

Hogy oldjuk meg a vegán étkezést?

 

Hogyan védekezünk a Nap káros sugarai ellen?

 

Hogyan és mivel óvjuk bőrünket?

 

Mit fogyasszunk a nyári melegben?

 

Mire érdemes odafigyelni az utazás előtt és alatt?

 

Mi kerüljön az utazó pakkba?

 

Imádjuk a nyarat! Felpezsdít minket, és még jobban szeretjük a jól kiérdemelt nyaralásokat! Kizökkenünk a megszokott életritmusból, lakóhelyünktől, környezetünktől, és igyekszünk a megszokott komfort érzetet kialakítani a nyaralásunk alatt is.

 

Némi nehézségekbe is ütközhetünk ez miatt.

 

Például a megszokott reggeli zöldturmixunk, gyümölcseink nagyon tudnának hiányozni, vagy egy jó zöldséges piac.

Utolsó hozzászólás

Polgári Ferencné Jolika üzente 13 éve

Húúúúú,de nagy gondok!!!!!És aki nyaralni sem tud elmenni azzal mi lesz?

Tovább 

(mézes puszedli változatát is elkészítem majd!)

 

Nyers lekvárhoz (beáztatott aszalványok – füge, datolya, mazsola leturmixolva kevés vízzel) keverünk kakaóport, karobport, és annyi zabkorpát, hogy pépes állagot kapjunk. Ezt besűrítjük tápióka porral és hagyjuk állni pár órát a hűtőben. Ezután már egy formázható állagot kapunk, melyből készíthetünk karikákat, (lyukas fánk alakot) vagy téglalap alakot (ezt kézzel megformázzuk és becsomagoljuk alufóliába és úgy hűtjük le) és tetejét megszórhatjuk tápióka porral.

 

Egészségre gyakorolt hatása:

 

Tápióka: Más néven manióka gyökér.

Utolsó hozzászólás

Nagy Szaffina üzente 13 éve

Jó étvágyat hozzá! Üdvözlettel: Szaffina

Tovább 

Sárgarépa, fehérrépa, zellergumó, lilahagyma, fokhagyma apróra darálva. Magyaros fűszerekkel beízesítjük, fűszerpaprika, Himalája só, fehérbors. Dúsítjuk őrölt lenmaggal. Kevés olívaolajat csepegtethetünk bele, mert az állaga túl kemény lesz.

 

Az így kapott fasírozottunkat egy őzgerinc formába fogjuk belenyomkodni, még pedig a következőképpen:

 

Kevés olívaolajjal megkenjük a formát és megszórjuk őrölt arany lenmaggal. A fasírozott felét a formába nyomkodjuk.

Utolsó hozzászólás

OSVÁTH ILONA üzente 13 éve

Hát ez egy igazi vitamin bomba!Úgy a vegásoknak ,mint bárkinek nagyszerű ajánlat.Én is köszönöm.

Tovább 

 

Hozzávalók:

 

1 cs darált kókusz

0,5 citrom leve

1 db vaníliarúd

méz

eper

 

Egy csomag darált kókuszba keverünk fél citrom levét, vaníliarúd kikapart belsejét, 3 evőkanál mézet és darabokra szeletelt epret. Ezt őzgerinc formába nyomkodjuk, pár órára hűtőbe tesszük majd kiöntjük és tálaljuk.

 

Egészségre gyakorolt hatása:

 

A kókusz húsa gazdag telítetlen zsírsavakban, leve kiváló természetes üdítőital, és mindkettő alkalmas a fáradékonyság leküzdésére, és a tüdő erősítésére.

Utolsó hozzászólás

Perreyné Zsuzsa üzente 13 éve

Köszönöm szépen, megpróbálom!

Tovább 

network.hu

BARNA KENYÉR

/kenyérsütő géphez/

 

Hozzávalók:

2 ek. étolaj

400 ml langyos víz

25 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt

35 dkg finom liszt

1 tk. cukor

1 ek. búzakorpa

1 ek. burgonyapehely

2 tk. búzakovász

2 tk sikér

1 csomag szárított élesztő /Dr Oetker/ ha francia

2 tk. só akkor 1,5 tk ./

 

Ebben a sorrendben rakom a kenyérsütő gépbe! Normál programon - BASIC - DARK szín és 3 óra a sütési id

 

Hogyan készítsünk gyorsan, egyszerűen, magyaros, nyers, vegán ételeket?

 

39 recept, 55 oldalon színes képekkel illusztrálva.

 

Elkészült receptes könyvem I. kötete, e-book formájában már kapható, hamarosan nyomtatott formában is a kezedbe veheted!

 

Most került a nyomdába, pár hét és a hagyományos könyv is elkészül!

 

Éppen ezért most születésnap alkalmából adok egy különleges lehetőséget!

 

Kattints a részletekhez!


 

Szeretnél még több egészséges, gyógyító, energiát adó receptet olvasni?

Tovább 

Püspökkenyér (maradék tojásfehérjéből)

 

Hozzávalók:

Ahány tojásfehérje, annyiszor 3 dkg porcukor,

 2 dkg rétesliszt,

 1 dkg margarin,

 mazsola, aszalt gyümölcsök, dióbél.

Elkészítés:

A tojásfehérjéből nagyon kemény habot verünk, folytonosan verve belekeverjük a cukrot,a lisztet és végül az olvasztott,langyos vajat (margarint). A diót és az aszalt gyümölcsöt apróra vágjuk. A lisztből mielőtt a habba keverjük, elveszünk egy keveset, és ebben forgatjuk meg az apróra vágott gyümölcsöt, mazsolát és a dióval együtt könnyedén a felvert tésztába tesszük.

Tovább 

Somlói galuska

(egyszerű és finom)

 

 

Hozzávalók:

8 tojásból piskótalap

10 dkg vaj vagy margarin

1 liter tej

1/2 cs. csokoládés pudingpor

16 dkg cukor

4 ek. keserű kakaópor

network.hu

3 ek. liszt

1 dl tej

1/2 dl rum

 

Elkészítése:

 

 A piskótát kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A száraz anyagokat összekeverjük, majd a tejjel sűrű krémmé főzzük. Amikor már csak langyos, belekeverjük a vajat vagy margarint. Ha kihűlt a krém rétegezzük a piskótával úgy, hogy a rumos tejjel meglocsoljuk a piskótát.

Utolsó hozzászólás

Szőts Istvánné Edit üzente 13 éve

Nagyon guszta! Köszi a receptet, elmentettem, s majd elkészítem. 5*

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Linzer_adventre_2195273_8075_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu