Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

network.hu

 Tízből nyolcan legalább heti rendszerességgel söröznek a Belvárosi Sörfesztivál szervezőinek felmérése szerint A legszívesebben Palvin Barbival vagy Nagy Feróval ülnénk le egy sör mellé. Megdőlt a férfias ital sztereotípia: tízből kilenc férfi kifejezetten szexinek találja, ha egy nő sört iszik, és a randik kísérőitalának is előszeretettel választjuk a folyékony kenyeret. 

 

Igazi sörkedvelő nemzet vagyunk: a Belvárosi Sörfesztivált szervezők felmérése szerint a megkérdezettek majd 80 százaléka legalább heti rendszerességgel oltja a szomját sörrel, tízből hatan akár hetente többször is.

Tovább 

network.hu

A hazai üdítőital-gyártók – a magyarországi élelmiszergyártó ágazatok közül elsőként – cukorcsökkentési vállalásokat tettek. A Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség ma bejelentett önkéntes vállalása szerint az alkoholmentes italok átlagos cukor- és kalóriatartalma 2020. év végéig 50 százalékkal lesz kisebb a 2010-es értéknél.

A magyarországi élelmiszergyártó ágazatok közül elsőként önkéntes cukorcsökkentési vállalásokat jelentett be a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség.

Tovább 

 

network.hu

 A recept: végy 300 tojást, 15-15 kg lisztet, vajat és cukrot és 50 kiló cukormázat, és ha van 250 órád, már kész is a gigantikus királyi esküvői torta.

 

A Brownhillsben lakó amatőr cukrász, Lara Mason alkotása példátlan, de nem lesz a május 19-i esküvő hivatalos kelléke. A novemberi, birminghami Nemzetközi Tortakiállítás szenzációjának szánják. A BBC jóvoltából azonban már most megcsodálhatjuk, hogyan készült.

 

Forrás:http://hvg.hu/elet

network.hu

 A világ valaha elkészült legdrágább süteménye 75 millió dollárba, vagyis közel 19 milliárd forintba került. A receptben a hagyományos cukor és tojás mellett olyan alapanyagok is szerepelnek, mint a gyémánt. Nem ez az egyetlen millió dolláros torta a világon, az alábbiakban bemutatjuk minden idők öt legdrágább süteményét.

 

5. (20 millió dollár)


2006-ban Beverley Hills luxus esküvői kiállítására készült el a 20 millió dolláros sütemény, ami a világ ötödik legdrágább süteménye.

Tovább 

network.hu

Sokan gondolják, hogy a piskóta sütés a világ legnehezebb dolga, pedig ha betartunk néhány szabályt, nagyon szép piskótát tudunk sütni. Ismerd meg te is a piskóta sütés titkát, és a piskóta alapreceptet!

A piskóta sütés titka a friss tojás, a jó minőségű liszt, és a türelem! A lisztet érdemes átszitálni, mert így levegőt juttatunk a tésztába, és fontos, hogy a tojásfehérjét kemény habbá verjük fel. A piskóta sütése közben nem szabad kinyitni a sütő ajtaját, mert akkor a piskóta összeseik!

Tovább 

network.hu

A gyomorban és a bélben lévő diszkomfort érzés ellen számtalan recept nélküli készítmény létezik, ugyanakkor mindezek a panaszok természetes módon is enyhíthetőek. Mely ételek, gyógynövények hatásosak panaszok esetén?

Borsmenta a görcsök ellen

A Canada’s McMaster University kutatói szerint a borsmentából készült teafőzet segít megelőzni a gyomorgörcsök és puffadás kialakulását. Étkezés előtt fél órával fogyasztva segítségével elkerülhetők a diszpepszia tünetei is: a felhasi fájdalom és a telítettségérzet.

Tovább 

network.hu

Hozzávalók 4 főre

60 dkg sertéstarja (4 db 15 dkg-os szelet)
1 kg édesburgonya
40 dkg kelbimbó
6-8 gerezd fokhagyma
só és bors
olívaolaj

A páchoz:
1 teáskanál pirospaprika
2 gerezd fokhagyma lereszelve
6 evőkanál étolaj
só és bors

Elkészítés

Rakjuk tálba az olajat, a paprikát, a sót, a borsot és reszeljük bele a fokhagymát, majd keverjük alaposan össze. Forgassuk meg benne alaposan a húsokat és ha van időnk, akkor
pácoljuk benne, minimum egy éjszakát a hűtőben. A minimális pácidő 2 óra és ez idő alatt nem kell hűtőbe tenni.

Tovább 

network.hu

Hatalmas influenza járvány előtt állunk, már a média is felhivta a lakosság figyelmét a fertőzésekre. Egy újfajta virus leselkedik ránk.Ha szeretnéd megelőzni a fertőzést természetes alapanyagú termékekkel,amelyek semilyen mellékhatást nem okoznak,akkor hívjál,írjál! Állok szolgálatodra egászséged érdekében!!

 

Itt elérhetsz a Networ-ön vagy hívj: 06 30 7406863

network.hu

A Nutellát gyártó olasz Ferrero cég megváltoztatja a közkedvelt mogyorókrém receptjének összetételét. A változás azonban nem töltötte el örömmel az édesség kedvelőit.

 

A Nutella elkötelezett rajongói arról értesültek a napokban, hogy megváltozik a termék összetétele, pontosabban növelik a tejpor és cukor arányát a kakaó és a zsír kárára. A hírt az olasz gyártócég is megerősítette. Látványban is megmutatkozik a változtatás: halványabb színe lesz a krémnek  – írja a Time-ra hivatkozva a hvg.hu. 

 

A portál által „Nutella B-középnek” hívott rajongók nemtetszésüknek hangot adva ellepték a közösségi médiát.

Tovább 

network.hu

 Emlékeznek még a szabolcsi háziasszonyra, akinek flakonos savanyúsága tavaly valósággal felrobbantotta az internetet? Nos, Boros Vali most megint újat alkotott: elkészítette a 3 az 1-ben instant kávét. Az adalékmenteset. A szabolcsi 3 in 1-t. A receptet megosztotta Facebook-csoportjában, mely mára közel 52 ezer tagot számlál.

 

Hogy sokan kezdenek most keresgélni a spájzban, hogy találjanak egy jól zárható fémdobozt, abban majdnem teljesen biztosak vagyunk.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Bakonyi_gombas_hus_2190949_7008_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu