Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

burekAz albán burek (byrek v. lakror) Ulcinjban népszerű étel. Rétestészta-szerű tésztával készül, kerek formájú, a szerb burekhez hasonló formájú, elsősorban sajttal, tojással és/vagy spenóttal töltik, de van húsos változata, illetve kedvelt a gyümölcsös változat is. Ha Montenegróban vagy Albániában járunk, feltétlenül meg kell kóstolni!

 

Az Interneten számos recept fellelhető, amik ugyan réteslappal vannak, de ez hasonlít a legjobban az igazi albán burekhez.

Utolsó hozzászólás

Süle Ferencné üzente 13 éve

nagyon finom az almás és a káposztás burek is Pécsett a Duraku sütöde boltjaiban kapható

Tovább 

20 dkg liszt,20 dkg ráma  /összemorzsolni/         hozzáadni 5tojás sárgáját pici só.   összegyúrni és hütőbe 2óra.       A tojások fehérjét 20dkg cukorral felverni és 20dkg kókuszt belekeverni.Ez lesz a   töltelék.            A tésztát 40 részre osztani,ésvékonyra nyujtani /kerek/   Közepébe a töltelék és maffin formázóba tenni . 200 fokon sütni.    Különben bármivel töölthető!!!!!! Jóóóóóóóóóóóóóó étvágyat

Utolsó hozzászólás

PÁLINKÁS ANTALNÉ JUDIT üzente 13 éve

Lehet, hogy a tésztájába egyáltalán nem kell cukor? nekem gyanús!!!!

Tovább 

 

 Szeretettel küldöm mindenkinek!

13 éve | [Törölt felhasználó] | 28 hozzászólás

Fűszervaj készítése házilag!
Ha már unalmasnak találjuk a vajas kenyeret, a boltban előre gyártott vajkrémet, vagy elegünk van a különböző mesterséges ízesítőkkel és ízfokozókkal gazdagított szendvicskrémekből, akkor ne habozzuk magunk házilag elkészíteni szendvicsünk „koronáját.” A fűszervajat nem csak kenyéren, pirítóson lehet fogyasztani, hanem főtt, forró kukoricára is kenhetjük (Németországban szinte hagyomány), valamint tölthetjük húsokba (kijevi csirkemell), vagy tálalhatjuk a főétel mellé és tetejére.Íme, néhány fűszervaj-recept, a klasszikustól a pikánsig, házilag elkészítve.


A klasszikus, zöld fűszervaj

Tegyünk egy tálba 10-15 dekányi puha teavajat, márkázott, vagy házi vajat.

Utolsó hozzászólás

Naszné Mária üzente 13 éve

nagyon finomak és változatosak,köszi

Tovább 

 Pizza-csiga

13 éve | [Törölt felhasználó] | 11 hozzászólás

Pizza-csiga

Hozzávalók 16 darabhoz:
2 dl víz,
1 ek. olaj,
1/2 csomag (2,5 dkg) friss élesztő,
1/2 kk. só,
25 dkg finomliszt.

Töltelék:
10 dkg füstölt sonka,
1 dl csilimártás,
10-15 dkg reszelt sajt, pl. cheddar,
1/2-1 kk. oregano.

Elkészítés:

A vizet és az olajat 37 °C-ra melegítjük. Az élesztőt egy tálba morzsoljuk, és egy kevés olajos vízzel elkeverjük. A folyadék többi részét, a sót és a liszt nagyját hozzáadjuk. A lisztből egy keveset meghagyunk a dagasztáshoz.

Utolsó hozzászólás

Dávid Kálmánné Erzsi üzente 13 éve

A héten én is megsütöttem, nagyon finom lett. Nem volt csilimártásom, saját készitésü kechuppal kentem meg, de igy is nagy sikere volt. Sőt hogy kevésbé hizlaljon a lisztnek kb. felét teljes kiőrlésüre cseréltem. Graham lisztet használtam. Erikának köszönet a jó receptért. Dávidné Erzsi

Tovább 

 A Dr. Oetker

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

A Dr. Oetker évszázados desszertkészítői szakértelmének köszönhetően a Choco-Choco egy igazán krémesen sűrű forró csoki, amely a kakaópor mellett valódi csokoládéport is tartalmaz.

A forró csoki rajongók immár négy ízben kényeztethetik önmagukat és szeretteiket, hiszen megjelent a legfrissebb variáció is: egy olyan krémesen sűrű finomság, amely a frissítő menta ízével kényeztet.

A klasszikus forró csokoládé, krémesen sűrű, ízletes ital a hideg estékre.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jók a Dr. Oetker receptek és színvonalas az oldal.
tele van finomsággal.
Onnan sütöttem a Királyi csemegét és a Túrós pitét is.
Még van jócskán sütik,tészták ,amiket ki fogok próbálni.
Köszönöm:Edit.

Tovább 

 Tenger hullámai szelet

13 éve | [Törölt felhasználó] | 24 hozzászólás

Hozzávalók:

50 dkg vaj

25 dkg + 3 ek. cukor

1 zacskó vaníliás cukor

csipetnyi só

6 db tojás

35 dkg liszt

1 csg. sütőpor

45 dkg meggy

5 dkg kakaópor

2-3 ek. tejszín

1 zacskó vaníliás pudingpor(főzős)

5 dl tej

30 dkg fehér csokoládé

7-8 dkg kókuszzsír

a díszítéshez:

színes cukor és tengeri állatkák marcipánból vagy gumicukorból

A tepsi kikenéséhez:

margarin és liszt 

 

Elkészítése:

1.

Robotgép segítségével a vaj felét 25 dkg cukorral,a vaníliás cukorral és a sóval krémesre keverjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedveseim!
Ha elolvasnátok a receptet,de úgy látom,hogy nem vagy csak félútig,akkor látnátok,hogy fele a tésztába,a másik fele a krémbe jár.
25 dkg a TÉSZTÁBA,25 dkg a KRÉMBE.
Jó sütést kívánok,nagyon finom sütemény.
Jó pihenést és szép kellemes új hetet kívánok:Edit.

Tovább 

Befektetés nélküli Pénzkereset az interneten!


Csak azokat a változatokat ajánlom, ami nem kerül anyagilag Senkinek semmibe.Veszíteni nem lehet és ha bejön még fizetnek is!
Regisztrációs Linkek:
1.) http://www.prelaunchmalaysia.com/plgcredit
2.) http://6pck.com/signup.php?ref=23856
3.) http://www.PaisaLive.com/register.asp?711166-3807441
4.) http://hotvivid.com/signup.php?ref=6884
5.) http://www.paybox.me/r/plg21
6.) http://mydesoho.info/?ref=918      Paybox.me számláról fizethető, passzív jövedelem.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Egyetértek János hozzászólásával!!!
Edit.

Tovább 

1. Durvára vágott pisztácia – szinte mindenféle tortán és süteményen jól mutat a ragyogó zöld finomság. Díszíthetjük vele az édesség tetejét, de krémes sütiknek akár az oldalát is. Az apróra vagdalt natúr pisztáciával szórjuk meg az aprósüteményeket, bonbonokat, mézeskalácsot,  sőt, szitálhatunk rá egy kis porcukrot is.

15 ötlet, amitől a sütemény még szebb lesz



2. Pralinégolyó – Tortaszeletek megjelöléséhez remek ötlet a kakaóporban meghempergetett pralinégolyócska.

Utolsó hozzászólás

Cserhati Zoltánné üzente 13 éve

Köszönöm a jó ötleteket4

Tovább 

Sziasztok!!Akit érdekel nézzen be a blogomba!Általam kipróbált recepteket találhattok képekkel illusztrálva!Remélem sok követőm és olvasóm lesz!

Utolsó hozzászólás

Moravecz Judit üzente 13 éve

Sziasztok!!
Bocsánat de nem voltam net közelben!
Ezt a linket kell bemásolni http://www.judykonyha.blogspot.com/
Innen betudtok lépni remélem:):):

network.hu

Gasztronómiai blogomban recepteket találtok, és ételek, italok keletkezésének történetét olvashatjátok.

Akit érdekel, látogasson el az oldalra:

 

http://nicolagasztro.blogspot.com/

 

Jó olvasgatást!

Utolsó hozzászólás

Gyenge István üzente 13 éve

Megpróbálok sok mindent összegyűjteni a gasztronómia területéről (egy részük régi-régi vendéglátós folyóiratokból való), hogy minél többet tudjunk ételeinkről-italainkról, s így talán jobban élvezzük őket.

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Linzer_adventre_2195273_8075_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu