Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Varga Zoltán | 1 hozzászólás
Az albán burek (byrek v. lakror) Ulcinjban népszerű étel. Rétestészta-szerű tésztával készül, kerek formájú, a szerb burekhez hasonló formájú, elsősorban sajttal, tojással és/vagy spenóttal töltik, de van húsos változata, illetve kedvelt a gyümölcsös változat is. Ha Montenegróban vagy Albániában járunk, feltétlenül meg kell kóstolni!
Az Interneten számos recept fellelhető, amik ugyan réteslappal vannak, de ez hasonlít a legjobban az igazi albán burekhez.
13 éve | vida károlyné | 7 hozzászólás
20 dkg liszt,20 dkg ráma /összemorzsolni/ hozzáadni 5tojás sárgáját pici só. összegyúrni és hütőbe 2óra. A tojások fehérjét 20dkg cukorral felverni és 20dkg kókuszt belekeverni.Ez lesz a töltelék. A tésztát 40 részre osztani,ésvékonyra nyujtani /kerek/ Közepébe a töltelék és maffin formázóba tenni . 200 fokon sütni. Különben bármivel töölthető!!!!!! Jóóóóóóóóóóóóóó étvágyat
|
|
A klasszikus, zöld fűszervaj
Tegyünk egy tálba 10-15 dekányi puha teavajat, márkázott, vagy
házi vajat.
Pizza-csiga
Hozzávalók 16 darabhoz:
2 dl víz,
1 ek. olaj,
1/2 csomag (2,5 dkg) friss élesztő,
1/2 kk. só,
25 dkg finomliszt.
Töltelék:
10 dkg füstölt sonka,
1 dl csilimártás,
10-15 dkg reszelt sajt, pl. cheddar,
1/2-1 kk. oregano.
Elkészítés:
A vizet és az olajat 37 °C-ra melegítjük. Az élesztőt egy tálba morzsoljuk, és egy kevés olajos vízzel elkeverjük. A folyadék többi részét, a sót és a liszt nagyját hozzáadjuk. A lisztből egy keveset meghagyunk a dagasztáshoz.
A Dr. Oetker évszázados desszertkészítői szakértelmének köszönhetően a Choco-Choco egy igazán krémesen sűrű forró csoki, amely a kakaópor mellett valódi csokoládéport is tartalmaz.
A forró csoki rajongók immár négy ízben kényeztethetik önmagukat és szeretteiket, hiszen megjelent a legfrissebb variáció is: egy olyan krémesen sűrű finomság, amely a frissítő menta ízével kényeztet.
A klasszikus forró csokoládé, krémesen sűrű, ízletes ital a hideg estékre.
Hozzávalók:
50 dkg vaj
25 dkg + 3 ek. cukor
1 zacskó vaníliás cukor
csipetnyi só
6 db tojás
35 dkg liszt
1 csg. sütőpor
45 dkg meggy
5 dkg kakaópor
2-3 ek. tejszín
1 zacskó vaníliás pudingpor(főzős)
5 dl tej
30 dkg fehér csokoládé
7-8 dkg kókuszzsír
a díszítéshez:
színes cukor és tengeri állatkák marcipánból vagy gumicukorból
A tepsi kikenéséhez:
margarin és liszt
Elkészítése:
1.
Robotgép segítségével a vaj felét 25 dkg cukorral,a vaníliás cukorral és a sóval krémesre keverjük.
13 éve | Pittyák László | 11 hozzászólás
Befektetés nélküli Pénzkereset az interneten!
Csak azokat a változatokat ajánlom, ami nem kerül anyagilag Senkinek semmibe.Veszíteni nem lehet és ha bejön még fizetnek is!
Regisztrációs Linkek:
1.) http://www.prelaunchmalaysia.com/plgcredit
2.) http://6pck.com/signup.php?ref=23856
3.) http://www.PaisaLive.com/register.asp?711166-3807441
4.) http://hotvivid.com/signup.php?ref=6884
5.) http://www.paybox.me/r/plg21
6.) http://mydesoho.info/?ref=918 Paybox.me számláról fizethető, passzív jövedelem.
1. Durvára vágott pisztácia – szinte mindenféle tortán és süteményen jól mutat a ragyogó zöld finomság. Díszíthetjük vele az édesség tetejét, de krémes sütiknek akár az oldalát is. Az apróra vagdalt natúr pisztáciával szórjuk meg az aprósüteményeket, bonbonokat, mézeskalácsot, sőt, szitálhatunk rá egy kis porcukrot is.
2. Pralinégolyó
– Tortaszeletek megjelöléséhez remek ötlet a kakaóporban
meghempergetett pralinégolyócska.
Sziasztok!!Akit érdekel nézzen be a blogomba!Általam kipróbált recepteket találhattok képekkel illusztrálva!Remélem sok követőm és olvasóm lesz!
14 éve | Gyenge István | 2 hozzászólás
Gasztronómiai blogomban recepteket találtok, és ételek, italok keletkezésének történetét olvashatjátok.
Akit érdekel, látogasson el az oldalra:
http://nicolagasztro.blogspot.com/
Jó olvasgatást!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás