Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

receptgyűjtés klub hírei

network.hu

 A palacsinta már a középkorban is kedvelt finomságnak számított, nem csoda, hogy Angliában a böjti időszak előtti húshagyókedden még egyszer utoljára rendesen belakmároztak belőle minden évben. Egy 13. századi receptben azonban egészen meglepő dolgokkal is találkozhatunk.

 

A keresztény szokások szerint húsvét ünnepét a negyvennapos nagyböjt időszaka előzi meg, amelynek első napja minden évben a húsvét előtti hetedik hét szerdája, vagyis a hamvazószerda.

Tovább 

network.hu

 A belvárosi Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája kapta meg a diósgyőri törökmogyorófa legendájához köthető Miskolci mézes mogyorós tortájáért a Miskolc torta 2017 címet.

 

A versenyt a miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Nonprofit Kft. hirdette meg négy évvel ezelőtt hagyományteremtő céllal a miskolci járásban működő cukrászatok számára. A pályázati feltételek között idén is szerepelt, hogy a torta magyaros ízvilágú legyen, természetes hozzávalókat tartalmazzon és kreatív, de mindennapos elkészítésre alkalmas saját receptúra szerint készüljön.

Tovább 

 

Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?

Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

network.hu

 Habár ezúttal nem teljesen cukormentes verziókat ajánlunk, rengeteg mesterséges adalékanyagtól megkíméljük magunkat, ha házilag készítjük el a szaloncukrokat. Mutatjuk is a kedvenc receptjeinket, amelyeknek mindenképpen megéri nekiállni az ünnepek előtt. Akár gasztroajándék is lehet belőlük!

 

Grillázsos étcsokoládé

  • 30 dkg nádcukor
  • 25 dkg török mogyoró
  • 15 dkg 80%-os étcsokoládé
  • 1 dl tejszín
  • 2 tk kardamom

A cukrot olvaszd meg egy edényben.

Tovább 

network.hu

 A 20. század egyik legnagyobb szexszimbólumáról kevesen tudják, hogy nagy szenvedélye volt a sütés-főzés. Első férje a konyhájából kikerülő különlegességek alapján még pocsék szakácsnak nevezte Marilyn Monroe-t (akkor még Norma Jeane), ám Joe DiMaggio édesanyja és húga sokat segített neki. 1943 és 1962 közötti időszakból több tucatnyi, kézzel írt feljegyzések, receptek, rövid ajánlások, tippek maradtak fenn Marilyn Monroe-tól, aki olykor szakácskönyveket látott el ötletekkel teli széljegyzetekkel.

Tovább 

network.hu

Dr. Andrási Nórát sokan ismerik, hiszen 2012 februárjában indította útnak a mindenmentes.hu weboldalt. Nóri minden rosszaságtól (cukor, glutén, tej, tojás) mentes recepteket kreál, mindezt óriási szaktudással, hiszen szakmáját tekintve gyógyszerész, kutató. Először csak saját betegsége miatt kezdte el a “mindenmentes” étkezést, de felfigyelt rá, hogy sokan élnek egyszerre többféle ételallergiával, ételintoleranciával, így arra gondolt, hogy segít ezeknek az embereknek mindennapjaik megegyszerűsítésében.

Tovább 

network.hu

Nincs is jobb nyáron, mint egy egészséges és finom limonádé, nem igaz? Mint a legtöbbször, ezzel is jobban járunk, ha házilag készítjük, hiszen így pénzt és felesleges kalóriákat is megspórolunk magunknak - tanácsolja a Stíler.

Az éttermekben általában cukorszirupokkal vagy ízesített szirupokkal teszik látványossá és valljuk be, nagyon finommá a limonádét. Sajnos ez egy szigorú diétába nem fér bele, így jobban jársz, ha otthon készíted el magadnak a finom, és egyúttal egészséges frissítőt.

Tovább 

network.hu

 Tovább erősödött az egészségtudatos receptek népszerűsége, de azért a rántott hús is tartja magát.

 

Mintegy 265.000 oldalletöltéssel tavaly is – csakúgy, mint 2014-ben – a tejfölben pácolt csirkemell tepsis krumplival elnevezésű recept győzött a nosalty.hu-n.

A gasztrooldal a napokban tette közzé top 10 receptjének a listáját, melyet átlagosan havi 1 millió egyedi felhasználó oldalletöltése alapján állított össze.

Az egy évvel korábbi adatokhoz képest az olvasók 2015-ben kevésbé voltak édesszájúak, hiszen a tíz legolvasottabb receptből ebben az évben már csak négy volt édesség (2014-ben ez a szám hat volt).

Tovább 

network.hu

A bögrés bejgli olyan karácsonyi sütemény, amit csak összedobsz, és szinte máris elkészültél vele. Próbáld ki ezt az elronthatatlan, mákos és diós töltelékkel készített receptet.A bögrés bejgli hozzávalói

A tésztához

  • 4 bögre liszt
  • fél bögre vaj
  • fél bögre porcukor
  • 1 bögre langyos víz
  • 3 nagy tojás + 1 a kenéshez
  • fél csomag élesztő
  • 1 teáskanálnyi só

A mákos töltelékhez

  • 1 bögre darált mák
  • fél bögre tej
  • fél bögre cukor
  • 5 evőkanál mazsola
  • 1 citrom reszelt héja

A diós töltelékhez

  • 1 bögre darált dió
  • fél bögre tej
  • fél bögre cukor
  • 5 evőkanál mazsola
  • 1 citrom reszelt héja
Így készítsd a bögrés bejglit

Keverd el az élesztőt a langyos vízben, és várj néhány percet, amíg felfut.

Utolsó hozzászólás

Vass Lászlóné üzente 8 éve

köszönöm szépen a receptet.

Tovább 

Elkészítési idő : - mi a szörftáborban kaptuk ebédre, innen az ötlet -

 kb. 25 perc

Kalória kb. 2G7 kcal· Febérje 40 g • Zsír 3 g • Szénhidrát 14 g

Hozzávalók 4 személyre:

• Fl ~7;\1 mpnt;,

• 300 g zsírszegény joghurt 1,5%-os

• 2 teáskanállimelé

• 2 teáskanál currypor -. Castello étkezési só

• MIKado órolt teketebors

• 850 g Puioka pulykamellfilé

• 8 gerezd fokhagyma

• 2 banán

• ezenkívül, Aromata fissentartó fólia, kis fa­ nyársak



Elkészítés:

A mentaleveleket tépkedjük le a szá rról , és aprítsuk fel.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu